reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witajcie kochane

Oj duzo by pisac co u nas......
spotkanie z Jolkiem znowu nie doszlo do skutku, chociaz bylo juz tak blisko.w koncu jak tak dalej pojdzie to üprzedawni sie prezent ktory mam dla Tymka ;)

Swieta u nas byly baaardzo znaczace tego roku, w wielka sobote odbyl sie pogrzeb mojego Tatusia - odpoczywa teraz i opiekuje sie nami z nieba.....tak obiecal nam osobiscie.
Przezylam z nim na koniec wspaniale dni, pogadalismy o wszystkim czego nas nauczyl, poopowiadalismy jak bardzo go kochamy i jak jestesmy mu wdzieczni za to wszystko co dla nas zrobil....wspanialy tatus, wspanialy dziadziu, wspanialy maz, wspanialy przyjaciel i wspanialy facet -
Oj muszte Wam powiedziec, ze ja bardzo szczesliwa jeszem tak ogolnie, ale te ostatnie dni z Tatusiemna prawde ...... przezylam z nim teraz najpiekniejsze dni w moim zyciu :)

No ale teraz do rzeczy, mysle, ze znajde teraz znowu troszke czasu na pogadankiz Wami wiec pojawiam sie znowu :)

aaa _anna dzuiekuje bardzo za zyczenia swiateczne.
Musicie wiezyc bardzoc chialam tez do Was popisac przed swietymi, ale nagle w piatek zadzwonila rano mama, ze stan Tatusia jest na tyle powazny, ze powinnam przyjechac. od razu rzucilam wszystko spakowalam nas i ruszylismy w ciagu godziny z domu.

nie ma nikogo, ale nawet na to za bardzo nie liczylam, u nas tez piekene slonce jak wrocilam dzisiaj zte spaceru polozylam Anule na balkonie i spi i spi i spi, ale ide zajac sie obiadkiem.
papa na razie :)

Sylus dziekuje bardzo, ale powiem Ci jeszcze raz to byly najszczesliwsze dni dla nas........dziwnie to wyglada, ale tak bylo....no moze z wyjatkiem mamy, ktorej jest teraz samotnie :(

Ale pogoda u nas, rany slonce zupelnie jak w lecie :)

Orzech wyrazy wspolczucia

jak mi sie nic niechce mala wlasnie zasnela a mi nawet niechce sie powiesic prania i poprasowac malej rzeczy

Orzeszku kochany
moje serdeczne kondolencje.

Pięknie to wszystko napisałaś. Mozna się naprawde wzruszyć.

Trzymajcie się cieplutko. Buziaki dla Anulki :-*

reklama
Do góry