reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witajcie kochane

Oj duzo by pisac co u nas......
spotkanie z Jolkiem znowu nie doszlo do skutku, chociaz bylo juz tak blisko.w koncu jak tak dalej pojdzie to üprzedawni sie prezent ktory mam dla Tymka ;)

Swieta u nas byly baaardzo znaczace tego roku, w wielka sobote odbyl sie pogrzeb mojego Tatusia - odpoczywa teraz i opiekuje sie nami z nieba.....tak obiecal nam osobiscie.
Przezylam z nim na koniec wspaniale dni, pogadalismy o wszystkim czego nas nauczyl, poopowiadalismy jak bardzo go kochamy i jak jestesmy mu wdzieczni za to wszystko co dla nas zrobil....wspanialy tatus, wspanialy dziadziu, wspanialy maz, wspanialy przyjaciel i wspanialy facet -
Oj muszte Wam powiedziec, ze ja bardzo szczesliwa jeszem tak ogolnie, ale te ostatnie dni z Tatusiemna prawde ...... przezylam z nim teraz najpiekniejsze dni w moim zyciu :)

No ale teraz do rzeczy, mysle, ze znajde teraz znowu troszke czasu na pogadankiz Wami wiec pojawiam sie znowu :)

aaa _anna dzuiekuje bardzo za zyczenia swiateczne.
Musicie wiezyc bardzoc chialam tez do Was popisac przed swietymi, ale nagle w piatek zadzwonila rano mama, ze stan Tatusia jest na tyle powazny, ze powinnam przyjechac. od razu rzucilam wszystko spakowalam nas i ruszylismy w ciagu godziny z domu.

nie ma nikogo, ale nawet na to za bardzo nie liczylam, u nas tez piekene slonce jak wrocilam dzisiaj zte spaceru polozylam Anule na balkonie i spi i spi i spi, ale ide zajac sie obiadkiem.
papa na razie :)

Sylus dziekuje bardzo, ale powiem Ci jeszcze raz to byly najszczesliwsze dni dla nas........dziwnie to wyglada, ale tak bylo....no moze z wyjatkiem mamy, ktorej jest teraz samotnie :(

Ale pogoda u nas, rany slonce zupelnie jak w lecie :)

Orzech wyrazy wspolczucia

jak mi sie nic niechce mala wlasnie zasnela a mi nawet niechce sie powiesic prania i poprasowac malej rzeczy

Orzeszku kochany
moje serdeczne kondolencje.

Pięknie to wszystko napisałaś. Mozna się naprawde wzruszyć.

Trzymajcie się cieplutko. Buziaki dla Anulki :-*

reklama
Do góry