reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

no pogoda jest niesamowita... :)

zastanawiam sie, jak malego ubrac... ::)
bo ze podpinke mu wypne z kurtki to napewno, ale nie wiem co mu na bodziaka zalozyc - czy cos z dlugim, czy z krotkim rekawem...

reklama
czesc
mala zasnela na chwile zaraz idziemy na targ moze cos kupie dla malej na wyjazd jedziemy na 3 maja do Bydgoszczy na komunie a pozniej jedziemy nad morze oby pogoda dopisala

Witajcie,

Wpadłam się przywitać póki jeszcze mogę. Wy o pieczeniu chlebków, spotkankach, spacerach. Ja w zupełnie innym świecie żyję. Strasznie tęsknię za tym Waszym i spotkankami z Wami i na bb i w realu.
Mam teraz 2 dni na głowie Wiedeń więc nie mam nawet jak do Was zajrzeć.
W domu...no cóż, wreszcie nam tynkują chałupę i mam nadzieję że się wyrobią do komunii Oskara.
Mieliśmy wyjechać do Słupska na weekend majowy ale wczoraj się dowiedzieliśmy że w niedzielę będzie odnowa chrztu przed komunią więc i z tego nici.  :(
Fajnie że pogoda wreszcie się robi tylko wolałabym nie siedzieć w tych "szklanych domach" tylko łazić gdzieś po parku albo choć po ogródku.
Nie wiem co jest grane, ale strasznie przeżywam ten powrót do pracy i mam nadzieję że na swojej drodze nie spotkam żadnej feministki bo mam pare słów do powiedzenia na te tematy. ;D ;)

Widzę że i Lucky się odezwała i Duralex....i w ogóle tak fajnie tu.

Miłego dzionka zyczę.

Teddy, krótki rękawek i na to cieńszy długi... :) :-*

reklama
Do góry