reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy, komunia 7V więc już niedługo, z czego niezmiernie się cieszę. :laugh:

Tak apropos komunii, we wtorek jadę z teściową na targ po mięcho,...rany to wszystko mnie przeraża ;D i ten targ i to pichcenie.... ;)

reklama
czesc Kobiety!

pytanie mam: jak ubieracie dzieciecia na spacery ??? bo mi sie Toska wczoraj w kurteczce zagotowala :( zastanawiam sie czy zamiast kurtki nie bylby lepszy polar...

syla nie martw się!
zobaczysz jak się wszystko uda :)

tymek jeździ na spacery w bodziaku cienkim rękawku długim i rozpiętej bluzie z polarku...
wczoraj był gorąco i parno a na spacerze spotkała nas burza. po raz pierwszy widziałam zeby szyby zadrżały od huku  :mad: tymczasem tymek jak tylko zaczęła się burza usnął i nic go nie ruszało. straliśmy pod starym kinem schowani i patrzyliśmy na te zwały wody i gardu które wściekle spadały z nieba. starszne to było... muszę przyznać, ze nieźle się wystrachałam :)
to już druga burza w przeciągu tygodnia. a maja jeszcze nie ma  ::)

a w ogóle to mój syn ostatnio na spacerach matudzi i płacze :( biorę mu picie, ale nie zawsze o to chodzi... chyba chce mnie sterroryzować żebym go z wózka wyjmowała :)

efuniu, a na dol? ze sie tak wyraze... ;)
Toska tez zada, zeby ja nosic - tata zabiera na spacery nosidlo, ale mnie plecy bola i juz na rekach wole. ale zwykle udaje mi sie przysiasc na laweczce i Tolke czyms zajac :)

ze po nizej pasa chyba... :)

ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy jak mu zaloze na body bluzeczke, to mu za cieplo nie bedzie... ::)

Vertigo, ja dziś Natalce włożę na dół spodenki sztruksowe, skarpetki i tyle. Jak zaśnie to przykryję kocykiem. W torbnie mam drugie, cienkie spodnie, ale jak jej wczoraj włożyłam jedne cieniutkie,a drugie grubsze to te grubsze zdjęłam.
Na górę body z krótkim rękawem, cienki sweterek bawełniany i cienkakurtecxzka, na głowę chustka, bo kurtka ma kaptur i Natalia jak ma czapkę normalną bawełnianą to jest spocona.

A w ogóle to witaj, miło Cię widzieć :)

Witam
Wypuścili mnie z odwyku od bb ;) ale żeby nie było tak różowo to w czwartek znów wyjeżdżam do Łodzi :)

Rany nie wiem co sie u Was dzieje, chyba nie poczytam bo w domku góóóóra prania i sprzątania. Dość że Dawido rozpuszczony przez dziadków jak dziadowskie bicze to pewnie da mi dziś popalić, a jutro jeszcze go będę szczepić (właściwie to tylko dzięki temu że mamy to szczepienie nas puścili teściowie do domu) ;D

Jakbyście mi troszkę streściły co tu słychać, będę wdzięczna ;D

reklama
magdusiek a zakładasz okrycie na nóżki od wózka?

aha na doł to u nas rajtki + spodnie normalne żadne tam super grubaśne dresiaki czy coś :)
i paputy
i okrycie na nóżki, ale ono u nas takie bez "spodu" :)

hej patka :)

ina trzymamy kciuki!!

Do góry