reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

mowa ;D

jarella, my may leżaczek w zgłębieniem, nie jest płytki i do tego bardzo duży. pzrypinam Go tylko gdy jest na wysokości, na podłosze, trudno, jak spadnie ( a raczej wysunie sie dołem, pod warunkiem, że bedzie miał opuszczony dół, zazwyczaj ma kołyskę, więc nie jest to możliwe), to trudno, to chłop musi byc twrady.

suwaczek wstawiasz, tak samo, jak pierwszy, a co chcesz wstawić?

reklama
Małgoś no wstawiłabym drugi suwaczek ale nie wiem jaki. Bo jeszcze się nie staram o 2 dziecko - muszę poczekać przynajmniej 2 msc, więc że czekam, aby zacząć się starać? Trochę bezsensu. Więc na razie nic nie wstawiam.

aaa, ja jak zwykle szybko czytam o doczytałam tylko nie wiem jak!! ;D
wstaw sobie ten o karmieniu, ewentualnie owulacji, ewentualnie o rocznicy, ewentualnie coś wymyśl :laugh:

;D ;D

Kochane Kobietki, udało mi się wreszcie doczytać zaległe 35 stron.

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Jasia i własnym za życzenia i kciuki za uszko Jasia!
Jesteście KOCHANE!!!

ja tez przypinam Prezesa, bo podnosi sie na stopach i glowie, jakby mostek robil, i nie raz malo sie nie zsunal... a to byl doslownie moment... z reszta od malego nogi sa w ciaglym uzyciu
...cos czuje, ze on predzej wstanie niz sie obroci... ;)

ja obstawiam, że bedzie raczkował jeszcze w tym miesiącu, a siedzeie to już bez problemu, tylko musi mieć coś z boku, bo jeszce pionu bocznego nie trzyma. Tył przód ok, bok - kiwamy się

ooo dobrze słyszeć że Wasze szkraby też robią mostki. Oli tak się wygina w leżaczku i myślałam że coś jest nie tak :laugh:

reklama
Do góry