reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Krystianowi tez syrop nie pasowal... ;)

najpierw ja sprobowalam - smaczny, slodziutki, malinowy... wiec dalam mu na lyzeczce...
... tak podskoczyl skubaniec, myslalam ze mi glowa dziure w suficie wybije... ale w mleku juz bylo oki... :)

reklama
Dzień dobry,

ja jakos srednio przytomna ostatnio jestem i wczesnie chdze spac.
Jolik - godzine masz niezłą, 5:29 ;)

No właśnie też zwróciłam uwage na godzinę postu Jolika, biedulka tak rano wstaje i ... do pracy

Magda, ja tez nieprzytomna... ;)

w ostatniej dobie oboje z malym spalismy po 18 godzin... znaczy on 20, bo jeszcze na spacerze... ;)
chyba im dluzej spie, tym bardziej wczorajsza sie czuje...

Witajcie Kobietki,

Jaś technikę przewrotów ma opanowaną, teraz tylko utrwala. Nowość z wczoraj, przewraca się na brzuch na leżaczku i wczoraj wieczorem po przewrocie udało mu się przyjąć pozycję do raczkowania, gdy był te kilka cm nad ziemią zbaraniał, po czym rozjechał się jak szczeniaczek do całkowitego poziomu. :)

tymek też głownie na leżaczku ćwiczył... ale jeszcze na brzuch się nie przekręcił, za to silnie na boki...

reklama
Do góry