reklama
Syla biedny Oskar - mój Gabryś też chory (szkarlatyna), ale czuje się już dużo lepiej. Właściwie to poza brakiem apetytu rozrabia na całego - przeraża mnie wizja spędzenia z nim całego tygodnia (bierze antybiotyk i nie może chodzić do przedszkola). Dużo zdrówka dla twojego synka.
O rany to Iga niezłe przerwy w jedzeniu sobie robi - a jest tylko na cycu?
O rany to Iga niezłe przerwy w jedzeniu sobie robi - a jest tylko na cycu?
Cześć kochane
Mam za soą cudowny rodzinny weekend i mi szkoda że już sie kończy
Oglądam Pod napięciem i ryczę jak bóbr. Znowu jakieś potwory skatowały dziecko - czterolatek nieżyje a oni zwlekali nawet z wezwaniem karetki. Po prostu nie mogę oglądać takich programów.
Oglądam Pod napięciem i ryczę jak bóbr. Znowu jakieś potwory skatowały dziecko - czterolatek nieżyje a oni zwlekali nawet z wezwaniem karetki. Po prostu nie mogę oglądać takich programów.
*syla*
kobieta pracująca...
Doxa Jazz, też mnie dziwią takie przerwy ale może tak teraz ma ten typ wczoraj zjadła o 16, poszła spać o 17 i dopiero obudziła się o 24.30 : a później o 5.30. Poza tym widzę, że nie je tak jak wcześniej. Bardzo szybko kończy jeść i wszystkim naokoło się interesuje. Jakiś odgłos i ona już nie ciumka.
Doxa, to fakt często ostatnio choruje ten mój Oskar.
Jazz, tak, Iga jest tylko na cycu.
Tej szkarlatyny Ci nie zazdroszczę. Ja też pewnie będę miała 2 całymi dniami na głowie. Dzięki, dla Twojego również.
...a jak się objawia szkarlatyna?
Doxa, to fakt często ostatnio choruje ten mój Oskar.
Jazz, tak, Iga jest tylko na cycu.
Tej szkarlatyny Ci nie zazdroszczę. Ja też pewnie będę miała 2 całymi dniami na głowie. Dzięki, dla Twojego również.
...a jak się objawia szkarlatyna?
*syla*
kobieta pracująca...
patka pisze:Cześć kochane
Patka, nie oglądaj! Ja też nie mogę tego słuchać. Zaraz chciałoby się wprowadzić krzesło elektryczne. Zwyrodnialcy. Po co w ogóle decydują się na dzieci.
*syla*
kobieta pracująca...
dobranoc Doxa.
reklama
Syla Ignacy też ssie bardzo krótko 3-5 minut, ale trochę częściej niż twoja mała (wczoraj tylko w nocy jadł cztery razy :) no i też się wszystkim interesuje - szczególnie straszym bratem, który właśnie wtedy kiedy karmię ma do mnie sto pytań i Ignacy zamaist jeść to śmieje się do Gabrysia Jeżeli Iga poza tym jest uśmiechnięta to widocznie tylko tyle jedzenia potrzebuje - sama się nie zagładzi :laugh:
Szkarlatyna to taka angina z wysypką - to bakteria (paciorkowiec) - wysoka gorączka, czerwone gardło, na drugi dzień wysypka...
Szkarlatyna to taka angina z wysypką - to bakteria (paciorkowiec) - wysoka gorączka, czerwone gardło, na drugi dzień wysypka...