reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

To tak jak u mnie. Mała jak tylko zobaczy Oskara to wlepia w niego oczęta jak w obraz. Co to jest że te maluszki tak reagują na dzieci i że to wie że to dziecko.

...a usmiechnięta to ona jest. Tak na zmianę chichra się i piszczy. Jak tylko zobaczy że np Oskar ziewnie to dopiero jest rozbawiona. :laugh:

reklama
;D
Nie no Kaszu jeszcze ja idę spać ;D i dojść nie mogę ;D

Z tym odwracaniem się przy karmieniu na każdy odgłos to podobno będzie jeszcze gorzej. Dawido też kręci głową jak tylko coś usłyszy. Gorzej że próbuje odwracać głowę razem z moją piersią ;D Nie daj Boże jak sie odezwę - przerywa jedzonko i wpatruje się w mamę, czasem nawet próbuje zagadać po swojemu ;D

Teddy pisze:
Patka... fajnie Diablo sie prezentuje, ale tego fotela to prawie nie widac... czyzby juz wszamany???

Dopierom doczytała ;D
Uprzejmie donoszę iż fotel jeszcze stoi ;D narazie do szamania najlepiej nadają sie własne paluszki ;)
A jak zrobię jeszcze jakieś foty Dawida + fotela to wkleję coby i resztę było widać ;D

Jestem pierwsza jak za dawnych czasów :-)
Cześć !

Doxa - Tymek wcina obie stopy, chociaż częściej sięga po prawą :-)

Syla - Igunia wygląda jak modelka :-) Ma piękne, długie nogi :-) Oj będzie miała sporo adoratorów :-)

Orzeszku - a Ty nadal siedzisz nad tym odczytem?

Czy Wasze dzieci swobodnie przekręcaja sie z brzucha na plecy i odwrotnie? Bo Tymek kręci sie tylko z pleców na brzuch, doszedł już w tej figurze do perfekcji :-D ale z brzucha spowrotem na plecy ani myśli sie kręcic :-)

czesc laski i bobaski... :)

a ja znow zerwana na rowne nogi o 6... ::)
to juz chyba bedzie standard...

cześć dziewczynki i dzieciątka :)
tymek wczoraj narteszcie przekręcił się z pleców na brzuszek. trzy razy po rząd ;D
z brzucholka na plecki kręci się od dawna... teraz już bedę się bała go zostawiać choćby na chwilę.
poza tym moje dziecko się rogadało i nauczyło wzdychać oraz piszceć... syla nie jesteś sama ;D
a wczoraj wieczorem opowiadałam mu bajkę jak kot palił fajkę na długim cybuchu i upalił sobie ucho.... często mu ją opowiadam wieczorem ale wczoraj po raz pierwszy po każdym zdaniu tymek śmiał się w głos! jakby rozumiał! :laugh: nie wiem co go tak robawiło, ale żałowaliśmy, ze nie mamy kamery... to było super i aż mi łzy w oczach stają jak myślę ile moje dziecko już potrafi :D
patka ja jak słyszę o takich rzeczach, jak rodzice katują dziecko, bo za głośno płacze (była taka sparawa jakoś świeżo po moim porodzie) itd. to sama chętnie bym zwyrodnialców skatowała! :mad: brak słów na takich ludzi... zresztą to nie ludzie. i nie zwierzęta jak się o nich czasem mówi, bo żadne zwierzę tak nie potraktuje potomstwa... zwyrodnialcy ot i tyle!
jazz ja też nie zazdroszczę... życz zdrówka swojemu potomkowi :)

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Dziecię dalej przeziębione. Marudne i bardzo śpiące :( No i wczoraj na widok ślubnego z butelką syropu dostała takiej histerii, że nie mogłam jej uspokoić. Widć wybitnie jej nie podapasował ten syrop.

Do góry