reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy, a spacer nie pomoże? Moja skończyła focha, wydaje mi się, że to zmęczenie - bawiła się bardzo intensywnie od rana i chyba za długo - tak się rozbawiła, że nie umiała się wyciszyć, ale włączyłam jej dość głośno kołysanki i dało radę.

reklama
na spacer dopiero za godzine, jak Kamil bedzie ze szkolenia wracal, bo przy okazji zakupy zrobimy....

Ja już dzisiaj po porannych zakupach (ale o tym w innym wątku) i po wizycie u fryzjera :) Wykorzystuję na maxa to że mężuś w domu, a on biedaczek miał zamiar się trochę pouczyć ::)

Teddy ale super fotki Prezesa!!! :)

Qrcze chyba muszę częściej pstrykać Olikowi ... bo jakoś ostatnio nie zdarza mi się ...

Dziendobry.

Doxa nam tez doktorka odradzila basenu, twierdzi ze za duzo zarazkow ale tez powiedziala ze duzo ludzi bierze dzieci i jest ok, ale osobiscie ona nie poleca. Takze sama nei wiem co zrobic. Rczej poczekamy do lata w lecie to na 100% na basen beziemy chodzi no i juz wtedy Olivka bedzie starsza.

Teddy Prezes jest super przystojniak.

Hej hej ;D
Teoretycznie się pakuję ;D
Dziś do Łodzi ;D
Diablos Tasmanikos szaleje na naszym wyrku ;D
To ja chyba torby rozłożę że niby praca wre ;D

reklama
Czy Wy też tak macie, że w piątki jesteście wykończone? Taką mam grzeczną io spokojną córeczkę, a mimo wszystko czuję się jakby walec po mnie przejechał. Dobrze, ze KAmil ją teraz przechwycił, mogę iśc do wanny i spokojnie poleżeć ;)

Do góry