reklama
*syla*
kobieta pracująca...
zbieram się bo zasnę na klawiaturze.
Pa :-*
hi, hi, ja też maternę teraz łykam. W ciąży to nie ale jak mam w domu to se teraz łykam.
Pa :-*
hi, hi, ja też maternę teraz łykam. W ciąży to nie ale jak mam w domu to se teraz łykam.
Teddy
Październikowa mać
*syla* pisze:hi, hi, ja też maternę teraz łykam.
ja nie powiem, ze lykam manna, bo to sie napewno zle skojarzy.... :
*syla*
kobieta pracująca...
aaa muszę Wam jeszcze powiedzieć, że nasze dzieci to wytresowane po tych CH. W kinie były taaaakie grzeczne, że nie mogłam uwierzyć. Normalnie 2 godziny wytrzymały.
Nie wiem jak inne maluszki ale Iga to się nawet do aktorów śmiała. Komicznie to wyglądało.
Nie wiem jak inne maluszki ale Iga to się nawet do aktorów śmiała. Komicznie to wyglądało.
Teddy pisze:kochana... do Warszawy tez tej malomiasteczkowosci nawieziono... i teraz to norma ogolnopolska...
Teddy widać Olsztyn za mało światowy i tam tłumy nie ciagną, bo spotykałam się z takim obgadywaniem duuuużo rzadziej. Zresztą tam ludzie nie mają tyle czasu by żyć czyimś życiem a tutaj nie wiem, może to z nudów? No bo ja nie rozumiem, podam chasło pani x i już mi mówią kto jest jej bratem i co robi, a że teść to, a dziadek to kogoś zabił, a córka to ma nieślubne dziecko itd. Oni tutaj pasjonują się zbieraniem ploteczek o każdym. Dlatego piszę "małomiasteczkowa mentalność". Mieszkałam w bloku 5 lat i nie znałam wszystkich sąsiadów ze swojej klatki a co dopiero mówić z bloku czy ulicy. Albo ja ślepa byłam i wiecznie zapracowana? :
Teddy pisze:ja nie powiem, ze lykam manna, bo to sie napewno zle skojarzy.... :
He he a kojarzy, kojarzy ;D
*syla*
kobieta pracująca...
Teddy pisze:Krystian dzis spal w dzien tylko 5 godzin w sumie... reszta zawodzil....
...wychodzi na to, ze oboje nie w formie na kino bylismy...
następnym razem
*syla*
kobieta pracująca...
dobrej nocki dziewczynki.
reklama