reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Syla no jeszcze na pewno nie ;) Do 15 marca depo provera ma działać ;) Ale potem kto wie :)
Ja witaminki też łykam, chociaż pazury mam tak ładne po ciąży i tych wszystkich maternach, że aż szkoda mi ich skracać :(

reklama
aaa muszę Wam jeszcze powiedzieć, że nasze dzieci to wytresowane po tych CH. W kinie były taaaakie grzeczne, że nie mogłam uwierzyć. Normalnie 2 godziny wytrzymały.

Nie wiem jak inne maluszki ale Iga to się nawet do aktorów śmiała. Komicznie to wyglądało.

Krystian dzis spal w dzien tylko 5 godzin w sumie... reszta zawodzil....

...wychodzi na to, ze oboje nie w formie na kino bylismy... ;)

Teddy pisze:
kochana... do Warszawy tez tej malomiasteczkowosci nawieziono... i teraz to norma ogolnopolska...

Teddy widać Olsztyn za mało światowy i tam tłumy nie ciagną, bo spotykałam się z takim obgadywaniem duuuużo rzadziej. Zresztą tam ludzie nie mają tyle czasu by żyć czyimś życiem a tutaj nie wiem, może to z nudów? No bo ja nie rozumiem, podam chasło pani x i już mi mówią kto jest jej bratem i co robi, a że teść to, a dziadek to kogoś zabił, a córka to ma nieślubne dziecko itd. Oni tutaj pasjonują się zbieraniem ploteczek o każdym. Dlatego piszę "małomiasteczkowa mentalność". Mieszkałam w bloku 5 lat i nie znałam wszystkich sąsiadów ze swojej klatki a co dopiero mówić z bloku czy ulicy. Albo ja ślepa byłam i wiecznie zapracowana?  ::)

reklama
Do góry