reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
tez prawda ;)
Maya nie moze sie zdecydowac czy sie obudzic czy spac dalej, a mnie juz powoli gnie... chyba ja zaraz sama obudze ;D

:laugh: :laugh:
Ja jak czasem kładę się późno i obawiam się że za godzinę, dwie Oli się obudzi, to przystawiam go na śpiąco ;)

Naprawdę wszystkie śpicie ??

A ja uzupełniam kronikę ... o rany jak ta żabka się ślimaczy ... chyba już nigdy więcej nie zabiorę aparatu na spotkania ;)

tez moge na spiaco, ale musze ja przewinac, a wtedy wiadomo, ze sie rozbudzi, bo o tej porze ma niezle gadane :lol: karmie ja po raz ostani ok. 1, spi wtedy do 8- 9

Ja w nocy nie przewijam ... Oli nie robi wtedy kupki, a pieluszka spokojnie wystarcza do rana ... ;) 10min i po wszystkim ... i obydwoje dalej śpimy ;)

no wiesz, musze, bo przewijalam ja o 21, do rana bedzie zlana po pachy, kupke robi raz w tygodniu wiec i tak malo pieluch zuzywam ;) :lol:
mnie przestalo giac, dziecko dalej spi... pewnie dlatego, ze zaczelam ja od dzisiaj dokarmiac

reklama
A czemu dokarmiasz? Mleczkiem czy kaszką? Mój to tylko na piersi + zupka jarzynowa w południe ...

Do góry