reklama
luszka pisze:Coś nie chce mi jeść.
Luszka Kamila jadła o 21 wczoraj a przed 8 zjadła raptem 60 ml. Nie przejmuj się.
Sprawdzałam właśnie temperaturę na zawnątrz, bo u nas ostatnio jak urok to .. no i w końcu pójdziemy dzisiaj na spacer :laugh: Już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że przecież niedawno kupiłam małej kożuszek. Ślubny by mnie chyba powiesił, gdyby go ani razu nie zdążyła założyć
Witaj Magdusiek.
Witaj Magdusiek.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
*syla* pisze:Fakt, faktem że dziecko dużo więcej wyciągnie niż maszyna. No i muszę powiedzieć że nie mam takiego uczucia że mam pełne piersi : choć 2 dni temu były trochę pełniejsze.
Na pewno trzeba dużo pić ale stres chyba tu też odgrywa jakąś rolę a ja jak zgredek ciągle marudząca ostatnio chodzę :
dziecko sciagnie tylko o 30% wiecej niz maszyna. a z piciem opinie sa rozne. Doxa radz pic, mnie kazali pic tylko tyle, zeby zaspokoic pragnienie, bo nadmiar plynow moza wplynac na cyce hamujaco.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
_anna pisze:*syla* wit. D podaje 2 krople
wg najnowszych zalecen podaje sie 1krople, chyba, ze jest niedobor. a pediatrzy w przychodniach jeszcze o tych zaleceniach nie wiedza.
jarella, a co za roznica czego? wazne, ze plyn!
Ja też słyszałam opinię,,,,ze nadmier płynów hamuje laktację. Ja nie piję więcej niż 2 litry płynów dziennie.Kupuję za to w aptece herbatę mlekopędną Herbapolu, w jej skład wchodzi melisa koperi anyżek. Nie wiem czy pomaga na laktację, ale Nadulka ładnie bączki puszcza
reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Teddy pisze:ale KAZDY chce kase...
nie kazdy! nasz slub nic nas nie kosztowal!