reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Sprawdzałam właśnie temperaturę na zawnątrz, bo u nas ostatnio jak urok to .. no i w końcu pójdziemy dzisiaj na spacer :laugh: Już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że przecież niedawno kupiłam małej kożuszek. Ślubny by mnie chyba powiesił, gdyby go ani razu nie zdążyła założyć ;)

Witaj Magdusiek.

*syla* pisze:
Fakt, faktem że dziecko dużo więcej wyciągnie niż maszyna. No i muszę powiedzieć że nie mam takiego uczucia że mam pełne piersi ::) choć 2 dni temu były trochę pełniejsze.
Na pewno trzeba dużo pić ale stres chyba tu też odgrywa jakąś rolę a ja jak zgredek ciągle marudząca ostatnio chodzę ::)

dziecko sciagnie tylko o 30% wiecej niz maszyna. a z piciem opinie sa rozne. Doxa radz pic, mnie kazali pic tylko tyle, zeby zaspokoic pragnienie, bo nadmiar plynow moza wplynac na cyce hamujaco.

_anna pisze:
*syla* wit. D podaje 2 krople

wg najnowszych zalecen podaje sie 1krople, chyba, ze jest niedobor. a pediatrzy w przychodniach jeszcze o tych zaleceniach nie wiedza.

jarella, a co za roznica czego? wazne, ze plyn!

Ja też słyszałam opinię,,,,ze nadmier płynów hamuje laktację. Ja nie piję więcej niż 2 litry płynów dziennie.Kupuję za to w aptece herbatę mlekopędną Herbapolu, w jej skład wchodzi melisa koperi anyżek. Nie wiem czy pomaga na laktację, ale Nadulka ładnie bączki puszcza ;)

reklama
Do góry