reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka,
nakap cytryny (prawdziwej)

Kobietki, jestem w trakcie ustaleń, blokujemy:

galerię, statystykę, fotki ze spotkań i wspomnienia foto, czy tak?

reklama
Malgos... i "terminy"....

kurka... ja to niedlugo niz innego nie bede mowic tylko i "terminy".... i "terminy".... i "terminy".... i "terminy".... i "terminy".... i "terminy".... i "terminy"....
...chyba, ze sie Malgos ugnie i dopisze...

Teddy a najlepsze w tym jest to ze ten telefon jest dosc daleko ode mnie i nie mogę go sięgnąć żeby wyłączyc. a jak mówie "Jaro wyłącz do cholery ten budzik!" to słyszę "zaaaaaaaaaraaaaaz" i spi dalej.....
Chyba zacznę używać reko i nogoczynów... no bo przecież wrzeszczeć nie będę - jeszcze dziecko sie obudzi ;D

Małgoś a można cytrusy takiemu małemu dziecku?
Ja nawet z herbaty z cytryną zrezygnowałam bo w SR mówili ze nie wolno.
No i jak to podać? Łyzeczką? bo do dzioba nie trafię tak Natka łepetyną rusza ;D

mi sie udaje nakapać, Doxie też, można spróbuj powinno przejść, jak się boisz to cebion, w Świętej Zofii położne dzieciakom właśnie tak robiły, ale w domu to cytryny kazały kapać bo nie chemia

Teddy pisze:
Jarrela nie wyglupiaj sie... tu chodzi o osoby, ktore sie b. nieladnie zachowaly...
dlatego sprostowalam o kogo konkretnie mi chodzi, zeby nikt kto nie trzeba sie nie poczul... :)

Teddy szybciej napisałam niż pomyślałam. Przepaszam. Nie doczytałam, że wymieniasz te osoby.

Aletka

Nanah

Doxa

Jolik

Frezja

Kika77

Kaszu

Teddy

Anja26

Duralex

Małgosia_76

Alafocus

Lindsay

Syla

Mati

Orzech

Patka

Kasika74

Lucky

Shady

Luszka

Damaris

Monique Strauss

Karen

Ina07

Efunia

Jazz

Kasia74

Magdusiek

Mała26

Vertigo

Madzia 33

Jarrella

Bardzo nam zależy na zablokowaniu dostępu ogólnego, do wątków:

"Galeria październikowych dzieciaczków";

"wspomnienia ... foto";

"Kronika "październikowych" spotkań"

"Statystyka, planowany termin porodu, a dzien powitania naszych pociech"

"Terminy porodów i nasze komórki"

Bardzo dziękujemy. Czekamy z niecierpliwościa na wyniki działań :)

luszka pisze:
Małgoś a można cytrusy takiemu małemu dziecku?

Luszka Kamila miała 2 tyg, gdy miała pleśniawki i dawałam jej 2-3 razy dziennie plasterek cytryny do possania. Nie miała żadnych objawów alergii czy nietolerancji. No oprócz niemiłosiernego krzywienia i ślinienia ale to chyba nie ma co się dziwić przy takiej kwasocie :)

reklama
Do góry