reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Brakuje Aluni, Magdy25mmm i Idy(na tej liście)
Tylko nie wiem czy mmm jeszcze się będzie odzywać do nas bo baaardzo dawno nie zaglądała

reklama
anna jest na liscie...

Magda i mmm tez... Idy nie ma, bo oprocz imienia malej nic nie podala... ani daty, ani miejscowosci...

Alooo laseczki, widze ze zamykanie watkow trwa.....i dobrze, dzieki ze mnie umiescilyscie na liscie :)

zameldowalam mlodego, ma juz pesel (k@@#$@# nie chcieli mi dac w poprzednim urzedzie bez meldunku a tu dali mi go od reki) no i nie jest juz bezdomny ;)

Witam!! Wpadłam na chwilkę by poczytać co naskrobałyscie.Ja dalej w boleściach zębowych, w dodatku wczoraj w nocy spuchła mi cała twarz, wyglądam jak zombi.Teraz troche mniej boli bo zażywam antybiotyki( po konsultacji z pediatrą-odnośnie szkodliwości na dzidzię)ale jeszcze niestety się męczę.Dopiero w przyszłym tygodniu będę miała prześwietlenie i leczenie tego nieszczęśkliwego zęba.

Julcia od dobrych kilku dni ma stałe pory karmienia i bardzo się z tego cieszę.W nocy budzi się tulko raz ok 2.oo i po cycu śpi do rana (tj do 7.00)Nie chcę zapeszać ale mogłaby już nie zmieniać swojego trybu.W piątek idziemy na kontrolne usg bioderek.

Patrycja wczoraj miała próbny egzamin do gimnazjum i teraz cała w nerwach czeka na wyniki. ::)

Dzięki za odnotowanie mnie na liście, jestem zdecydowanie za ograniczeniem dostępu do wymienionych wątków osobom( dla naszego grona ) obcym.

porawię, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
za *SylE* z utrudniaczami i patkeeee to Wam pokaże w piątek
a jak którjść co bardziej oryginalnej nie bedzie potem to pretensje.. nie wiem do kogo, ale nie do mnie. mówiłam, żem stara i niedołężna ::)

reklama
Do góry