reklama
*syla*
kobieta pracująca...
anna całkiem niedawno się odzywała. W tym tygodniu nawet o ile dobrze pamiętam.
Teddy rzucała kostką i wykasowywała ...na kogo bęc ;D
Teddy rzucała kostką i wykasowywała ...na kogo bęc ;D
*syla*
kobieta pracująca...
słuchajcie a co się stało z Bazal, na początku tak często się udzielała, fajna dziewczyna, później nagle cisza.
shady
Fanka BB :)
Alooo laseczki, widze ze zamykanie watkow trwa.....i dobrze, dzieki ze mnie umiescilyscie na liscie
zameldowalam mlodego, ma juz pesel (k@@#$@# nie chcieli mi dac w poprzednim urzedzie bez meldunku a tu dali mi go od reki) no i nie jest juz bezdomny
Witam!! Wpadłam na chwilkę by poczytać co naskrobałyscie.Ja dalej w boleściach zębowych, w dodatku wczoraj w nocy spuchła mi cała twarz, wyglądam jak zombi.Teraz troche mniej boli bo zażywam antybiotyki( po konsultacji z pediatrą-odnośnie szkodliwości na dzidzię)ale jeszcze niestety się męczę.Dopiero w przyszłym tygodniu będę miała prześwietlenie i leczenie tego nieszczęśkliwego zęba.
Julcia od dobrych kilku dni ma stałe pory karmienia i bardzo się z tego cieszę.W nocy budzi się tulko raz ok 2.oo i po cycu śpi do rana (tj do 7.00)Nie chcę zapeszać ale mogłaby już nie zmieniać swojego trybu.W piątek idziemy na kontrolne usg bioderek.
Patrycja wczoraj miała próbny egzamin do gimnazjum i teraz cała w nerwach czeka na wyniki. :
Dzięki za odnotowanie mnie na liście, jestem zdecydowanie za ograniczeniem dostępu do wymienionych wątków osobom( dla naszego grona ) obcym.
Julcia od dobrych kilku dni ma stałe pory karmienia i bardzo się z tego cieszę.W nocy budzi się tulko raz ok 2.oo i po cycu śpi do rana (tj do 7.00)Nie chcę zapeszać ale mogłaby już nie zmieniać swojego trybu.W piątek idziemy na kontrolne usg bioderek.
Patrycja wczoraj miała próbny egzamin do gimnazjum i teraz cała w nerwach czeka na wyniki. :
Dzięki za odnotowanie mnie na liście, jestem zdecydowanie za ograniczeniem dostępu do wymienionych wątków osobom( dla naszego grona ) obcym.
malgosia_76
Fanka BB :)
porawię, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
za *SylE* z utrudniaczami i patkeeee to Wam pokaże w piątek
a jak którjść co bardziej oryginalnej nie bedzie potem to pretensje.. nie wiem do kogo, ale nie do mnie. mówiłam, żem stara i niedołężna :
za *SylE* z utrudniaczami i patkeeee to Wam pokaże w piątek
a jak którjść co bardziej oryginalnej nie bedzie potem to pretensje.. nie wiem do kogo, ale nie do mnie. mówiłam, żem stara i niedołężna :
reklama
Teddy
Październikowa mać
malgosia_76 pisze:mówiłam, żem stara i niedołężna :
przez grzecznosc nie zaprzecze...
...ale zaraz sprobuje Ci pomoc...