reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Duralex, Syla, bęcki chcecie dostać???? Zamiast się pozytywnie nakręcać to jedna drugiej sznurek podaje. Oszalały, jak słowo daję.

reklama
tasiemkę.. ładna mi tasiemka ;)
a co Was tak wzięło na użalanie się? Zobaczcie jak pięknie na świecie, biało i w ogóle. i śnieg pada, na sankach można jeździć i spotkanie już niedługo. Fajnie jest.

hmm... mam taki nastrój.. że mogę jedynie powiedzieć.. z czego tu się cieszyć?? .. może z tego ostatniego.. ale już Wam więcej nie smucę.. idę spać.. (btw... ostatnio mnie tu nie ma a jak jestem to marudzę.. hmm.. coś muszę z tym zrobić)

Duralex, nie martw się, fajnie, że wpadasz, szkoda, że rzadko, ale mam nadzieję, że się poprawisz i będziesz zaglądała częśąciej. Już my Ci humor poprawimy ;) Trzymaj się.

*syla* pisze:
jazz to może Ty przejmij dziś inicjatywę
cmok.gif

Syla z glutami do pasa i tempertaurą to ja mało atrakcyjna jestem, zresztą komu by się chciało ::)

reklama
luszka pisze:
malgosia_76 pisze:
Patka,
to nasze dzieci zdrowe i dorodne, bo w magicznym środowisku
magic.gif.
  Białołeki dojrzewają
los.gif

Tylko w takim razie czemu moja taka drobinka ???

Luszka co się martwisz Natalka potem obstawę będzie miała jak nic, Jaś i Dawidek już się o to postarają.

A mój małż - zgred zamiast walentynek zrobił mi awanurę bo mały dziś ryki urządził (bąki) i to niby przez moje obżeranie się drożdżówką. Teraz śpią obaj i mają mnie gdzieś. To ja ich też i poczytam jeszcze co napisałyście.

Do góry