reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hej, hej,
moje dziecko nie dorosło do czytania bajek :laugh: Za każdym razem zamyka książeczkę - po kolejnym zamknięciu uznałam, że ok, spróbujemy za jakiś czas znowu
Syla, dawno Cię nie było.
Widziałam też Duralex w innym wątku, też coś rzadko ostatnmio zagląda.
moje dziecko nie dorosło do czytania bajek :laugh: Za każdym razem zamyka książeczkę - po kolejnym zamknięciu uznałam, że ok, spróbujemy za jakiś czas znowu
Syla, dawno Cię nie było.
Widziałam też Duralex w innym wątku, też coś rzadko ostatnmio zagląda.
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie, witajcie. Ano dawno. Muszę chyba przeczytać Pollyanne...
shady
Fanka BB :)
hej hej.....qrcze martwie sie.....Alanek przybral przez miesiac 400 g ( p0ediatrta mowi ze to normalne bo przeciez ida mu zeby (4 na raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) poza tym wyglada zdrowiutko nic mu nie jest, ale i tak sie martwie ( powiedzcie ze to nic takiego......pleaseeee......no i stanelo na tym ze mam juz od dzis dawac zupki po calosci (cale sloiczki) bo mozse moj synus ma juz dosc mleka albo wdal sie w tatusia i bedzie taki sam patyczak )
malgosia_76
Shady,
jak pediatra mówi, że wszystko ok. to wszystko ok. my takie same mauśki jak Ty. trzeba sie słuchać i nie martwić, nam powiedział, żeby zupki z miesem już dawać, pomimo, że Jaś ma rapyem niespełna 4,5 miesiąca.
Cześć Sylunia,
Chandra nie minęła?
Może spotkanako?
jak pediatra mówi, że wszystko ok. to wszystko ok. my takie same mauśki jak Ty. trzeba sie słuchać i nie martwić, nam powiedział, żeby zupki z miesem już dawać, pomimo, że Jaś ma rapyem niespełna 4,5 miesiąca.
Cześć Sylunia,
Chandra nie minęła?
Może spotkanako?
shady
dziewczyny nawet nie wiecie jak mi ulzylo po Waszych slowach az lza mi sie ze szczescia zakrecila
Vertigo pediatra poiwedziala to samo, ze chudo nie wyglada wiec nie mam co sie denerwowac ale wiesz sama jak to jest martwimy sie na zapas
luszka
październik'05, lipiec'07
Witajcie Mamuśki i Bobaski.
My dzis bylismy na 2 godzinnym spacerku. Myślałam że mała n]bedzie po nim głodna a ona prawie w ogóle nie chciała jeść. Zaraz chyba zrobie drugie podejście. Teraz sobie lezy i gada z karuzelą ;D
Małgosiu zapomniałam wziać od Ciebie nr tel do "basenów" wiec poproszę
Shady Ja też bym sie nie martwiła jak pediatra mówi ze dobrze to dobrze. A ile Alanek wazy jesli mozna spytać?
My dzis bylismy na 2 godzinnym spacerku. Myślałam że mała n]bedzie po nim głodna a ona prawie w ogóle nie chciała jeść. Zaraz chyba zrobie drugie podejście. Teraz sobie lezy i gada z karuzelą ;D
Małgosiu zapomniałam wziać od Ciebie nr tel do "basenów" wiec poproszę
Shady Ja też bym sie nie martwiła jak pediatra mówi ze dobrze to dobrze. A ile Alanek wazy jesli mozna spytać?
malgosia_76
zaraz wyślę na komórkę
reklama