reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

ufffff.... Prezes nie swoj, ale za to pieknie dzis zasypia....

moze to faktycznie ma zwiazek z zabkami... bo nad wyraz dziwne to moje dziecie dzisiaj...
niby sie cieszy (nawet kilka slicznych fotek dal sobie zrobic), ale oczka ma jakies szkliste i widac, ze cos mu doskwiera... no i tak dziwnie memla paluszki...

reklama
my nie bylismy na usg...
ortopeda nie widzial nic niepokojacego i stwierdzil, ze nie trzeba... tylko teraz w lutym mamy sie zjawic na kontrolna wizyte...

a dysplazja podobno kilkakrotnie czesciej dotyka dziewczynek i jak bym miala dziewczynke, to bym sie upierala przy skierowaniu na usg...

w ogole???
od kiedy sie Budda urodzil???

nieeee no, do ortopedy na kontrole co jakis czas to trzeba isc...

ja tez jak sie zapisywalam, to termin dostalam za 7 tygodni... tylko jak poszlam to w calej przychodni moze z 5 pacjentow bylo, przy czym kazdy do innego lekarza... no nie przepracowywali sie... ;)

jak weszlismy do gabinetu, to lekarz siedzial z rekami zalozonymi za glowa, kolanem opartym o biurko i ziewal... nawet sie nie zmieszal jak nas zobaczyl, wiec uznalam, ze tak wyglada lekarska codziennosc...
rozumiem, ze NFZ na fundusze na 1 pacjenta dziennie, ale to niech ten jeden pacjent bedzie jakosc obsluzony... bo ja sie poczulam kompletnie olana... z reszta nie tylko na poczatku...

No nam pediatra powiedziała że na pewno jest ok z bioderkami, a tu taki klops! :p W ogóle ten ortopeda to też strasznie niemiły był...nastraszył nas ooperacjami itp. Mówił że za pózno się zgłosiliśmy- byliśmy prywatnie, a na kasę to jesteśmy zapisani aż na kwiecień!!!dobrze że nie czekaliśmy... Ja w trakcie tej wizyta popłakałam się..Teraz idziemy do innego ortopedy, też prywatnie! Ina idz jak najszybciej, bo można coś przegapić i potem będą problemy

Ina, jak to nie znasz Piaseczna???

a mape jakas masz???

na spacerek bys sie wybrala jakis... ;)

Witam teraz mam chwilkę dla siebie, mała śpi u cioci an górze a ja
dopiero wróciłąm ze szkoły.
My myłyśmy na badaniu bioderek an Kopernika w Warszawie.
I jedziemy tam na USG bioderek 13 marca.
Moja kisężniczka waży 7200 a mierzy ile to nie wiem bo jej znowusz nie mierzyli.

my też nie byliśmy ani u ortopedy ani na usg...
za to dziś byliśmy u okulisty i tymuś ma mieć przetykany kanalik :( załamałam się. kurde, trzeba do gdańska jechać bo u nas już nie ma okulistycznego oddziału :(

cześć dziewczyny! nie ma szans za wami nadążyć :D

byłam dzisiaj na rozmowie z szefem - trzęsłam portkami jak nie wiem co ale okazało się, że nie potrzebnie ;D - szef przyjął mnie bardzo miło. Do końca kwietnia mam urlop wypoczynkowy - od maja do roboty. Ale obiecał, że będzie traktował mnie ulgowo - może przejdę na pół etetu - przynajmniej na początku. Zostało jeszcze prawie trzy miesiące a ja już się stresuje powrotem do pracy. Ciężko będzie zostawić takie maleństwo .......

reklama
A ja dojechałam, po kinie wpadłam jeszcze do pracy, miło było, ale Natalia uznała że już dość jeżdżenia, była zmęczona i teraz śpi w foteliku okutana w kombinezon, a ja nie mam sumienia jej budzić.

Do góry