reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
czesc!
efuniu moze ten minus znaczy, ze ponizej? przy plytkach masz plus i to juz Cie nie zastanawia? bo mnie zastanawia... moze ten + to powyzej? obstawiam, ze laboratorium ma ograniczenia sprzetowe i tylko w pewnym zakresie jest w stanie podac dokladna ilosc krwinek.
efuniu moze ten minus znaczy, ze ponizej? przy plytkach masz plus i to juz Cie nie zastanawia? bo mnie zastanawia... moze ten + to powyzej? obstawiam, ze laboratorium ma ograniczenia sprzetowe i tylko w pewnym zakresie jest w stanie podac dokladna ilosc krwinek.
Teddy
Październikowa mać
hi hi... nie zazdroszcze...
polozylam go do lozka... odwrocil glowe do sciany i lezy... juz 15 minut... ale oczy ma otwarte... tylko slucha ptaszkow...
moze jak sie przespi to mu nastroj dobry wroci... bo dzis sie ani rau nie usmiechnal, a to to baaaardzo nie w jego stylu...
zeby mi tylko jutro cyrkow nie odstawial... :
polozylam go do lozka... odwrocil glowe do sciany i lezy... juz 15 minut... ale oczy ma otwarte... tylko slucha ptaszkow...
moze jak sie przespi to mu nastroj dobry wroci... bo dzis sie ani rau nie usmiechnal, a to to baaaardzo nie w jego stylu...
zeby mi tylko jutro cyrkow nie odstawial... :
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Teddy pisze:bo dzis sie ani rau nie usmiechnal
obrazony?
a my dzis na echo... i posrywam... :
malgosia_76
Fanka BB :)
Doxa pisze:No dobra, idę spać ... widzę, że nikt ze mną nie chce gadać (tylko o mnie za moimi za plecami)
jestem samotna porzucona przez M. (Małgosię), zdradzona przez M. (Magduśka) ....
KTO PRZYGARNIE KROPKA?
jam Cię nie rzuciła, ale po tym jak obsmarowałyśmy kwestię łyesj głowy Olika, spacerówki dla wnuka, fryzjera i paru innych, to Ty rzucisz mnie, jak nic. a Magduśka wziełam, bo czytałaś jak się starała, nie każda ma plującego dromadera i niedomytą mamę, o lodówce nie wspomnę ;D
CZESĆ KOBIETKI
Teddy
Październikowa mać
Vertigo pisze:Teddy pisze:bo dzis sie ani rau nie usmiechnal
obrazony?
no wlasnie tak to wyglada... mine ma, jakbym mu nie wiadomo jaka krzywde zrobila...
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
cichów nie zauważyłam, ale twarz próbuje lzać, z lubością nos :laugh:
coś mnie bierze, chyba bedę chora. kicham tak alergicznie i gardło drapie
coś mnie bierze, chyba bedę chora. kicham tak alergicznie i gardło drapie