reklama
Teddy
Październikowa mać
czesc laski i bobaski...
kufa.... moje dziecko znow nie je... od wczoraj, od 21 zjadl mi dopiero dzis o 5.30 20 ml, a od 7 latam za nim z butelka i na raty udalo mi sie wcisnac mu 100 ml...
... i do tego marudzi caly czas... dupa z bocianka...
kufa.... moje dziecko znow nie je... od wczoraj, od 21 zjadl mi dopiero dzis o 5.30 20 ml, a od 7 latam za nim z butelka i na raty udalo mi sie wcisnac mu 100 ml...
... i do tego marudzi caly czas... dupa z bocianka...
luszka
październik'05, lipiec'07
Witam Wszystkich
Doxa jestem w szoku ostatnia idziesz spać pierwsza wstajesz... Kiedy Ty sie wysypiasz dziewczyno ;D
Teddy Natka też coraz dłuższe przerwy robi sobie w nocy Jak jadła o 24 ok 10 minut to później dopiero o 7.40 z jednej strony spoko bo się wysypiam ale z drugiej boję sie że to źle wpłynie na laktację.
Doxa jestem w szoku ostatnia idziesz spać pierwsza wstajesz... Kiedy Ty sie wysypiasz dziewczyno ;D
Teddy Natka też coraz dłuższe przerwy robi sobie w nocy Jak jadła o 24 ok 10 minut to później dopiero o 7.40 z jednej strony spoko bo się wysypiam ale z drugiej boję sie że to źle wpłynie na laktację.
Teddy
Październikowa mać
nie, to nie to... Prezes po prostu czasami tak ma...
on normalnie przesypia noce 21-5/6...ale zawsze zjada potem butle i znow idzie spac do 8...
dzisiaj nie zjadl, pospal do 7 i marudzi... a to zabke, a to robaka, a to na raczki, a to na fotelik.... i nie daj boze zniknac mu z oczu...
ze 3 dni tak bedzie i potem znow dluzszy czas oki...
on normalnie przesypia noce 21-5/6...ale zawsze zjada potem butle i znow idzie spac do 8...
dzisiaj nie zjadl, pospal do 7 i marudzi... a to zabke, a to robaka, a to na raczki, a to na fotelik.... i nie daj boze zniknac mu z oczu...
ze 3 dni tak bedzie i potem znow dluzszy czas oki...
Doxa pisze:Ja właśnie wstałam :laugh: Padałam o 19
Teraz nadrabiam forumowe zaległości!
efunia pisze:doxa wiem, ze jestes obcykana a wynikach morfologii... czy mogłabyś mi powiedzieć czy jesli hemoglobina jest u tymka 10.1g/dl, mcv -79.1fL a plt 416x103 / mikrolitr to znaczy ze jest anemia spowodowana zbyt mała ilością zelaza?
Efuniu a masz inne parametry krwi? Hemoglobina jest trochę niska, powiedziałabym tak w dolnej granicy normy ... a mcv i plt w normie. Na podstawie tych wyników ... to chyba Tymek ma fizjologiczną niedokrwistość charakterystyczną dla 3-4 miesiąca życia, ale podaj pozostałe parametry krwi ...
doxa ale to mcv jest z minusem tak powinno być?
dobra reszta wyglada tak: rbc 3.82, wbc 9.0, hct 30.2, mcv - 79.1, mch 26.4, mchc 33.4, plt +416
dla mnie to czarna magia... zaniepokoił mnie ten minus przy mcv
reklama