reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Monique nio :) tyle że ja w przedszkolu. Ale w przyszłości nie wiem czy moja niunia będzie tam chodzić bo jest prawie na drugim końcu Warszawy.

Lece do Galeryjki bo wnioskuję że nowe fotki doszły... :)
s015.gif

reklama
Dziewczyny mam pytanie- proszę się nie śmiać.Pewnie zauważyłyście że nnie mam suwaczka,no i właśnie na young nutrition sobie wykreowałam ładny tylko nie mam bladego jak go wkleić? Help.

Wiecie co kobietki właśnie sobie "przypadkiem" przegladałam dziecko info ;D i normalnie mnie zamurowało bo znalazłam sobowtóra a właściwie sobowtórkę mojej Natalki....
po prostu szok :o

moze to ta laska co sobie przywlaszcza cudze zdjecia .... na tamtym forum dzieja sie dziwne rzeczy
luszka pisze:
Wiecie co kobietki właśnie sobie "przypadkiem" przegladałam dziecko info  ;D i normalnie mnie zamurowało bo znalazłam sobowtóra a właściwie sobowtórkę mojej Natalki....
po prostu szok  :o

Shady nie, bo nic na zdjęciu nie jest mi znajome poza buzią dziecka ;) taka podobna do mojej niuni :D

Padł mi router.. ale była masakra. Nie wiedziałam jak sobie poradzić bez internetu :)
Ja się piszę na spotkanie czwartkowe, w środę idę do kina więc do Bocianiej łąki wpadnę innym razem.
Shady, napisz może gdzie Ci pasuje, łatwiej będzie :) I te dziewczyny, które dalej mieszkają i są niezmotoryzowane - rzućcie jakieś propozycje.

Syla, nie wybierasz się któregoś dnia do Ikea? Bo ja muszę kupić kilka drobiazgów.

reklama
Do góry