reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama

Magdusiek ja mieszkam przy Stawki wiec mi wsiuo rawno/.....

Luszka no ladnie, to wlasnie ta laska mnie na priv wyklela :mad:

o kuhcze Shady !
ale to nie ja, przysięgam ;)
a tak poważnie to moja rodzona siostra jak zobaczyła kiedy zdjecie to myślała że to Natalka :o

ona tu pisala kiedys, ale niewiele....

ogolnie chyba przewstala po naszych apelach, zeby nie zakladac nowych tematow jak sie chce o byle pierdole spytac...

no coz, inna jest tu formula, inna na DI... jeden lubi zapach kwiatow, inny skarpetek... ::)

ja juz mam dziecie wykapane, nakarmione i uspione....

....i moge samotnie popilnowac forum... ::)

moje wykąpane, będzie jeszcze jadło i pójdzie spać.. mam nadzieję. Ale ja już po lampce czerwonego wina ;)

reklama
a mi sie gdzies od 10 minut herbata nalewa w kuchni... dziwne, bo kubek stoi w pokoju....  ::)

chyba zaczne do tego mojego niemeza przez gg pisac, bo jak mowie normalnie, to jakbym w ogole nie mowila...  ::)

Do góry