reklama
shady
Fanka BB :)
hej laseczki.......jestem wykonczona....maly zabkuje, juz widac przebiajajcy sie zabek i sa chwile kiedy ryczy diabli wiedza czemu wiem wiem zabki go bola...........
poza tym wlasnie doszlam do siebie po kolejnej aferze na dzieckoinfo z moim udzialem....smialam zapytac o cos co im sie nie spodobalo....i wiecie co? mam nauczke, po jaka cholere tam wracalam? chyba z sentymentu....ale tym razem koniec z tym...teraz tylko czekam na odpowiedz w sprawie skasowania konta......juz tam nawet nie zgladam bo nie zamierzam dac im satysfakcji zeby z nimi gadac....szkoda slow.....ale powiem jedno jest mi cholernie przykro ze mnie tak potraktowano ( amen...
shady
bo smialam zapytac co zreobic zeby terroryzujace dziecko nie nosic na rekach non stop, czym go zajac.....no i zaczela sie afera najpierw ze nazywanie dziecko terrorysta to sadyzm, i ze powinoo mi sie odebrac prawa rodzicielskie.....glupie suki....sorry ale do tej pory mnie trzesie..... i ich "madre stwierdzenie" ze dziekcoko w tym wieku nie umie jeszcze wyprobowywac rodzicow,,,,smiechu warte......no i zostawienie dziecka zeby sie wyryczalo to sadyzm.....ale po wczorajszym odcinku cos w stylu zaklinaczki dzieci wiem ze robie dobrze....i rpzecie nie zeostawiam go samego, bo sama Doxa wiesz jakie mam "ogromne" mieskzanie poporostu nie biore go na rece za kazdym razem gdy ryczy.....po uprzednim sprawdzeniu czy nic mu nie jest......a jak wytlumaczyc ze dziecko drze sie bez sladu lez i patrzy katem oka na towja reakcje??? nic tylko wyprobowywanie rodzica .....przed chwila znowu mnie testowa, polozylam sie obok niego, poglaskalam po glowce poplakal poplakal i sie uspokoil a chcial koniecznie na rece i co? wedlug was to jes znecanie sie nad dzieckiem???
luszka
październik'05, lipiec'07
Shady i po co tam wracałaś. Mówiłysmy Ci przecież ;D
Jarrela piekna Twoja Kamilka. Cudeńko po prostu i ślicznie sie uśmiecha
hairy też ma extra. O0
A my byłyśmy na spacerku. Skusiło mnie słoneczko bo tak ładnie świeciło za oknem. Tylko że jak wyszłyśmy to okazało sie że troche wieje wiec długo nie łaziłyśmy.
Teraz Natalka spi a ja spadam do kuchni. Jutro odwiedzają nas znajomi więc trzeba zrobić jakieś żarełko. zaraz bede robic serniczek z ziemniakami i faworki.
No właśnie gdzie Syla?
Chciała poplatac ;D
Jarrela piekna Twoja Kamilka. Cudeńko po prostu i ślicznie sie uśmiecha
hairy też ma extra. O0
A my byłyśmy na spacerku. Skusiło mnie słoneczko bo tak ładnie świeciło za oknem. Tylko że jak wyszłyśmy to okazało sie że troche wieje wiec długo nie łaziłyśmy.
Teraz Natalka spi a ja spadam do kuchni. Jutro odwiedzają nas znajomi więc trzeba zrobić jakieś żarełko. zaraz bede robic serniczek z ziemniakami i faworki.
No właśnie gdzie Syla?
Chciała poplatac ;D
Doxa
Magdusiek ja po prostu nie lubię takiej pogody w okolicach zera Ale dzięki, kiedyś się wybiorę w Twoje strony
Jarrel śliczna ta Twoja Kamilka, a na ostatnim zdjęciu pozuje jak prawdziwa modelka ... no i zasiliła grono "bujnych czupryn"...
Shady dobrze robisz, wykasowując się z temtego forum ... szkoda nerwów ...!
Jarrel śliczna ta Twoja Kamilka, a na ostatnim zdjęciu pozuje jak prawdziwa modelka ... no i zasiliła grono "bujnych czupryn"...
Shady dobrze robisz, wykasowując się z temtego forum ... szkoda nerwów ...!
Doxa
luszka pisze:Jutro odwiedzają nas znajomi więc trzeba zrobić jakieś żarełko. zaraz bede robic serniczek z ziemniakami i faworki.
No właśnie gdzie Syla?
Chciała poplatac ;D
Luszka Syla odezwała się, miała odciętego neta
hmmm sernik z ziemniakami ... :
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Shady ja też uważam że dziecko w tym wieku umie nas wypróbowywać. Natka bardzo często kweka jak leży w łóżeczku ale przestaje jak tylko któreś z nas sie pojawi. Też nie pedzę do niej za każdym razem jak piśnie. A jak tam sa takie przewrażliwione histeryczki to nie zaglądaj tam i tyle
Doxa to sernik wiedeński i zamiast mąki ziemiaczanej dodaję ugotowane ziemniaki. Przepis mam od mojej mamy i osobiście go uwielbiam. Ostatnio z Jarkiem opanowaliśmy sami całą blaszkę w 3 dni :
Jak chcecie to wstawię przepis
Doxa to sernik wiedeński i zamiast mąki ziemiaczanej dodaję ugotowane ziemniaki. Przepis mam od mojej mamy i osobiście go uwielbiam. Ostatnio z Jarkiem opanowaliśmy sami całą blaszkę w 3 dni :
Jak chcecie to wstawię przepis