reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

No sama widzisz... nawet dobry powód, to nic innego jak przeznaczenie ;)

Dziewczyny super tu u Was, wieczorkiem się odezwę i troszkę poczytam, bo teraz muszę iść udawać, że chociaż zaczęłam robić obiad ;)

reklama
A u mnie ładnie było, więc poszłyśmy na spacer. I słoneczko świeciło i w ogóle. Doxa, jak u Ciebie wilgotno to pakuj Olika i do nas do parku przyjeżdżajcie :)

u nas ladnie sie zrobilo z godzine temu... ale o tej porze to ja na spacer nie chodze... ;)

hej laseczki.......jestem wykonczona....maly zabkuje, juz widac przebiajajcy sie zabek i sa chwile kiedy ryczy diabli wiedza czemu ;) wiem wiem zabki go bola...........
poza tym wlasnie doszlam do siebie po kolejnej aferze na dzieckoinfo z moim udzialem....smialam zapytac o cos co im sie nie spodobalo....i wiecie co? mam nauczke, po jaka cholere tam wracalam? chyba z sentymentu....ale tym razem koniec z tym...teraz tylko czekam na odpowiedz w sprawie skasowania konta......juz tam nawet nie zgladam bo nie zamierzam dac im satysfakcji zeby z nimi gadac....szkoda slow.....ale powiem jedno jest mi cholernie przykro ze mnie tak potraktowano :(( amen...

Shaddy a po co Ty tam wracałaś ... mówiłyśmy zostań z nami ;) Co znowu im się nie spodobało? One jakieś takie wrażliwe ...

bo smialam zapytac co zreobic zeby terroryzujace dziecko nie nosic na rekach non stop, czym go zajac.....no i zaczela sie afera najpierw ze nazywanie dziecko terrorysta to sadyzm, i ze powinoo mi sie odebrac prawa rodzicielskie.....glupie suki....sorry ale do tej pory mnie trzesie..... i ich "madre stwierdzenie" ze dziekcoko w tym wieku nie umie jeszcze wyprobowywac rodzicow,,,,smiechu warte......no i zostawienie dziecka zeby sie wyryczalo to sadyzm.....ale po wczorajszym odcinku cos w stylu zaklinaczki dzieci wiem ze robie dobrze....i rpzecie nie zeostawiam go samego, bo sama Doxa wiesz jakie mam "ogromne" mieskzanie ;) poporostu nie biore go na rece za kazdym razem gdy ryczy.....po uprzednim sprawdzeniu czy nic mu nie jest......a jak wytlumaczyc ze dziecko drze sie bez sladu lez i patrzy katem oka na towja reakcje??? nic tylko wyprobowywanie rodzica ;).....przed chwila znowu mnie testowa, polozylam sie obok niego, poglaskalam po glowce poplakal poplakal i sie uspokoil a chcial koniecznie na rece :) i co? wedlug was to jes znecanie sie nad dzieckiem???

Shady i po co tam wracałaś. Mówiłysmy Ci przecież ;D

Jarrela piekna Twoja Kamilka. Cudeńko po prostu :) i ślicznie sie uśmiecha ;)
hairy też ma extra. O0

A my byłyśmy na spacerku. Skusiło mnie słoneczko bo tak ładnie świeciło za oknem. Tylko że jak wyszłyśmy to okazało sie że troche wieje wiec długo nie łaziłyśmy.
Teraz Natalka spi a ja spadam do kuchni. Jutro odwiedzają nas znajomi więc trzeba zrobić jakieś żarełko. zaraz bede robic serniczek z ziemniakami i faworki.
No właśnie gdzie Syla?
Chciała poplatac ;D

Magdusiek ja po prostu nie lubię takiej pogody w okolicach zera :( Ale dzięki, kiedyś się wybiorę w Twoje strony ;)

Jarrel śliczna ta Twoja Kamilka, a na ostatnim zdjęciu pozuje jak prawdziwa modelka ... no i zasiliła grono "bujnych czupryn"...

Shady dobrze robisz, wykasowując się z temtego forum ... szkoda nerwów ...!

luszka pisze:
Jutro odwiedzają nas znajomi więc trzeba zrobić jakieś żarełko. zaraz bede robic serniczek z ziemniakami i faworki.
No właśnie gdzie Syla?
Chciała poplatac  ;D

Luszka Syla odezwała się, miała odciętego neta ;)
hmmm sernik z ziemniakami ... ::)

reklama
Shady ja też uważam że dziecko w tym wieku umie nas wypróbowywać. Natka bardzo często kweka jak leży w łóżeczku ale przestaje jak tylko któreś z nas sie pojawi. Też nie pedzę do niej za każdym razem jak piśnie. A jak tam sa takie przewrażliwione histeryczki to nie zaglądaj tam i tyle :)

Doxa to sernik wiedeński i zamiast mąki ziemiaczanej dodaję ugotowane ziemniaki. Przepis mam od mojej mamy i osobiście go uwielbiam. Ostatnio z Jarkiem opanowaliśmy sami całą blaszkę w 3 dni ::)
Jak chcecie to wstawię przepis

Do góry