reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Teddy pisze:
Vertigo pisze:
a Ty tez detektyw?

nie detektyw, tylko jak zagladam na regionalne - bo wyobraz sobie ze zagladam - to widze kto ostatnio pisal... :p
a poza tym gdzie pieszczotki dla misia???

cukiereczek nie ma dzisiaj na pieszczotki ochotki :p no dooooobra
a095.gif

a ja sie wybiegalam - bite 2h... a jak wrocilam do domciu to swiezutenki pstrag mi na talerzu pachnial - matus narozrabiali to teraz sie staraja ;)

shady... to po kiego grzyba sie tam wywnetrzasz jak wiesz, ze nie kazdy tam bedzie Cie glaskal po glowie???

jak do nas, to na krociotko bo monitorek... to masz za swoje... ;)

Teddy dokladnie jest task jak powiedzialas....mam za swoje....a co do monitora to stoi rozbebeszony i od czasu do czasu musze olowkiem pierdyknac w jakis kabelek ;)

Shady ja tam o swojej córci mówię i terrorystka i jojczydło i udawaczka. I jakoś nie widzę w tym nic niestosownego, bo rzeczywiście terroryzuje cały dom i potrafi udawać, że płacze nie roniąc ani jednej łzy. Co do wypróbowywania rodziców to standard, potrafi płakać, a gdy tylko weźmiesz na rączki to piękny uśmiech od ucha do ucha. Mało tego, potrafi krzyczeć i co chwilę zerkać czy na pewno widzę, że ona płacze a niech tylko zamknę oczy czy odwrócę głowę, to wtedy po prostu prawdziwa histeria, bo jak to matka może nie widzieć. A co do odzwyczaja od rączek to nie daj się.

reklama
Frezja pisze:
Witam proponuję TVP2

ogladam to czesto... ale mam wrazenie, ze wiekszosc z tych rodzicow to debile... doslownie debile...
np. ojciec, ktory przekomarza sie z synkiem kto jest bardziej glupi... albo matka, ktora siluje sie z drzwiami, zeby zamknac dziecko w pokoju... ::)

Do góry