reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Teddy pisze:Vertigo pisze:a Ty tez detektyw?
nie detektyw, tylko jak zagladam na regionalne - bo wyobraz sobie ze zagladam - to widze kto ostatnio pisal...
a poza tym gdzie pieszczotki dla misia???
cukiereczek nie ma dzisiaj na pieszczotki ochotki no dooooobra
a ja sie wybiegalam - bite 2h... a jak wrocilam do domciu to swiezutenki pstrag mi na talerzu pachnial - matus narozrabiali to teraz sie staraja
Teddy
Październikowa mać
Shady ja tam o swojej córci mówię i terrorystka i jojczydło i udawaczka. I jakoś nie widzę w tym nic niestosownego, bo rzeczywiście terroryzuje cały dom i potrafi udawać, że płacze nie roniąc ani jednej łzy. Co do wypróbowywania rodziców to standard, potrafi płakać, a gdy tylko weźmiesz na rączki to piękny uśmiech od ucha do ucha. Mało tego, potrafi krzyczeć i co chwilę zerkać czy na pewno widzę, że ona płacze a niech tylko zamknę oczy czy odwrócę głowę, to wtedy po prostu prawdziwa histeria, bo jak to matka może nie widzieć. A co do odzwyczaja od rączek to nie daj się.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Frezja pisze:Witam proponuję TVP2
???
reklama
Teddy
Październikowa mać
Frezja pisze:Witam proponuję TVP2
ogladam to czesto... ale mam wrazenie, ze wiekszosc z tych rodzicow to debile... doslownie debile...
np. ojciec, ktory przekomarza sie z synkiem kto jest bardziej glupi... albo matka, ktora siluje sie z drzwiami, zeby zamknac dziecko w pokoju... :