reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

witojcie,
nawet nie probuje nadrobic zaległosci, bo po nocach trza by siedziec ;D
Kaszu kochana trzymam kciuki za Laurke. Biedactwo. No i te zeby. Brrr. Ale jestescie dzielne naprawde podziwiam.  :-*

Ja dzisiaj miałam wychodne-angielski, zakupki, ploteczki. Było super. A i Macio był dzielny. Niech sie przyzwyczaja ze mama wychodzi. Wracam do pracy 27.03.
Joliku buziaki mocne. Trzymaj sie.

Wiecie co -moje dziecko zaczeło reagowac na obcych i płakac. Wiem ze to za wczesnie, zeby juz rozpoznawało tak super, ale moze zapach, głos itp. W kazdym badz razie ryczy na rekach u nowych ludzi.

reklama
no Doxa... zobaczymy co powiesz, jak Ci Olik bedzie japke darl, kiedy poprobuje siedzenia...
nie ma sily... dasz paluchy, zeby sie podciagal... ;)

moje dziecie, to juz lezec nie chce... lezaczek tez zaczyna byc bee, wiec niedlugo sciagamy ten fotelik do karmienia, ktory na razie spoczywa na szafie... :)

Kaszu... no wlasnie o ten zywiczny mi chodzilo, tylko zapomnialam nazwy... ;)
tylko nie wiem czemu mowisz, ze zwykly jest lepszy... przeciez tem blokuje stawy na amen, a w zywicznym troszke sobie porusza...

Mój Oli póki co też "idzie" do wszystkich, uśmiecha się, nie płacze ... Lindsay może takie zachowania jak Maciusia przychodzą z wiekiem ;)

Teddy sama nie wiem jak to będzie ... na razie Oli się nie rwie do siadania :laugh: Ja tylko powtarzam słowa słynnego fizjoterapeuty!

Teddy a Prezesa dalej trzymasz w pozycji "hamakowej" na leżaczku czy "siedzącą" już ustawiasz?

ja wiem Doxa... w teorii to wszystko pieknie wyglada.... ;)

my mamy w lezaczku hamakowa i polsiedzaca... i ogolnie to staram sie jeszcze tej drugiej nie stosowac, tylko do karmienia, zeby potem latwiej mu sie przestawic na ten drugi fotel...

a co do reagowania na osoby... Prezes dzieli ludzi na mame, stwory mamopodobne i pozostale... czyli na mnie, mlode (wzglednie) kobiety oraz cala reszte...
na wszystkich reaguje pozytywnie, ale chetniej wodzi wzrokiem za mna i mamami... :)
za to b. dobrze kojarzy miejsca i nie wszedzie czuje sie komfortowo...

No właśnie ... teoria, teorią a życie, życiem ;) Chociaż muszę przyznać, że nam sporo tych teoretycznych mądrości udało się wprowadzić w życie :)

Ciekawe jak tam Małgosina Ola, już pewnie śpią z Jasiem ... a Małgosia sprząta po gościach ...
ale to dopiero przedbiegi, w niedzielę to się będzie działo, oj będzie :)

nam tez sporo... ale niestety nie te, na ktorych mi najbardziej zalezalo, ale to moja wina, bo zgubil mnie brak systematycznosci...

tez czekam, czy sie Malgos odezwie i jak tam sie urodziny udaly... :)

Hej dziewczyny! Najmłodszy śpi - starszego usypia tata (i pewnie też zaśnie  ;)) a mamusia do kompa :)

Kaszu biedna twoja malutka - niech szybko zdrowieje

Joliku bądź dzielna - powodzenia

Rozmawiałście ostatnio o pływaniu dla niemowląt. Polecam basen na Potockiej (Warszawa). Zajęcia prowadzi pani Zofia Krawczyk. Bardzo fajne zajęcia - prowadzi je od wielu lat - chodziłam do niej z moim starszym synkiem. Basen na Potockiej też ok - czyściutko, woda ozonowana, ciepła - spełnia normy dla niemowląt. Kurs trwa trzy miesiące. Zapisy na kolejny 15 marca - ilość miejsc ograniczona. My się zapisujemy - polecam.

reklama
Do góry