reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
hihi, Teddy, moja praca leży i kwiczy
Mam pytania dwa - nie mam wątku dobrego, więc tu zadam.
Czy zniknęła Wam ciemna kreska z brzucha? Bo ona mnie wkurza.
Czy dbacie jakoś o biust - mamy karmiące piersią? Koleżanka mnie straszy, że będę miała smutne jamniczki. jamniczki lubię ale nie smutne i nie na sobie...
Jednak pytań więcej
Używacie czegoś antycelulitowego?
na razie tyle...
Mam pytania dwa - nie mam wątku dobrego, więc tu zadam.
Czy zniknęła Wam ciemna kreska z brzucha? Bo ona mnie wkurza.
Czy dbacie jakoś o biust - mamy karmiące piersią? Koleżanka mnie straszy, że będę miała smutne jamniczki. jamniczki lubię ale nie smutne i nie na sobie...
Jednak pytań więcej
Używacie czegoś antycelulitowego?
na razie tyle...
Doxa
Fanka BB :)
Magdusiek, mi się ta ciemna kreska w ogóle nie zrobiła (może nie zdążyła ) tak więc nie ma co schodzić, a tym bardziej mnie denerwować , ale z tego co kojarzę to ona zejdzie Ci napewno!! Cierpliwości. Na 2 pozostałe pytania moja odpowiedź brzmi NIE
reklama
Teddy
Październikowa mać
wiec tak... moja kreska pojawila sie ze 3 tygodnie po porodzie i zniknela sobie jakos tyak w ciagu miesiaca...
a co do cyckow, to prawda jest taka, ze zadne kremy nie daja absolutnie zadnych efektow, bo to nie w cyckach jest jamnik pogrzebany...
trzeba cwiczyc miesnie podtrzymujace wymionka... czyli te, ktore biegna spod pachy do cyckow...
mozna robic pompki na scianie, lub (to jest lepsze) zlozyc rece na wysokosci klatki piersiowej jak do paciorka, lokcie szeroko i naciskac dlonmi na siebie... wtedy cycki tak smiesznie podskakuja...
a co do cyckow, to prawda jest taka, ze zadne kremy nie daja absolutnie zadnych efektow, bo to nie w cyckach jest jamnik pogrzebany...
trzeba cwiczyc miesnie podtrzymujace wymionka... czyli te, ktore biegna spod pachy do cyckow...
mozna robic pompki na scianie, lub (to jest lepsze) zlozyc rece na wysokosci klatki piersiowej jak do paciorka, lokcie szeroko i naciskac dlonmi na siebie... wtedy cycki tak smiesznie podskakuja...