reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

He he wszystkie czytają Portiera
e015.gif

Ja już niedługo kończę,
b075.gif
i dobrze bo chodzę nieprzytomna gdyż ja głupia wariatka z braku czasu w dzień czytam nocą zamiast spać ;D

reklama
Patka, moj portier dopiero nadjedzie, zamowilam mnostwo innych przy okazji i uznalam, ze jak kilka dni poczekam to nic sie nie stanie :)

Patka, a Ty od jak dawna tego portiera czytasz? Bo rzadko na forum się ostatnio udzielasz. Miałaś przeciek z drukarni? ;)

no a ja utknelam miesiac temu w Czarze Ognia... dokladnie pomiedzy mistrostwami swiata a powrotem do szkoly... boscie mi brutalnie przerwaly...
.... i teraz bede sie pol roku zbierac...

... tak jak i do wykonczenia zlecenia... ;)

hihi, Teddy, moja praca leży i kwiczy ;)

Mam pytania dwa - nie mam wątku dobrego, więc tu zadam.
Czy zniknęła Wam ciemna kreska z brzucha? Bo ona mnie wkurza.
Czy dbacie jakoś o biust - mamy karmiące piersią? Koleżanka mnie straszy, że będę miała smutne jamniczki. jamniczki lubię ale nie smutne i nie na sobie...
Jednak pytań więcej
Używacie czegoś antycelulitowego?

na razie tyle...

Magdusiek, mi się ta ciemna kreska w ogóle nie zrobiła (może nie zdążyła ;)) tak więc nie ma co schodzić, a tym bardziej mnie denerwować :), ale z tego co kojarzę to ona zejdzie Ci napewno!! Cierpliwości. Na 2 pozostałe pytania moja odpowiedź brzmi NIE

Mnie się ta kreska zrobiła bardzo późno, pod sam koniec ciąży, na złośc chyba, bo wolałam mój brzuch bez kreski ;)
Doxa - Ciebie to pewnie celulitis nie zaatakował, a mnie zaczął... i jego też nie lubię.

reklama
wiec tak... moja kreska pojawila sie ze 3 tygodnie po porodzie i zniknela sobie jakos tyak w ciagu miesiaca... :)

a co do cyckow, to prawda jest taka, ze zadne kremy nie daja absolutnie zadnych efektow, bo to nie w cyckach jest jamnik pogrzebany...
trzeba cwiczyc miesnie podtrzymujace wymionka... czyli te, ktore biegna spod pachy do cyckow...
mozna robic pompki na scianie, lub (to jest lepsze) zlozyc rece na wysokosci klatki piersiowej jak do paciorka, lokcie szeroko i naciskac dlonmi na siebie... wtedy cycki tak smiesznie podskakuja... ;)

Do góry