reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hej laseczki.......niestety bede musiala ograniczyc neta i zagladanie do Was bo monitor mi zdycha.....gasnie mi i gasnie az zgasnie na wieki a wtedy popelnie chyba hara kiri ;) bo strace sens zycia ;)..... jakby co jezdem pod komorka :)
pozdrowionka

reklama
witajcie,

Magdusiek, moja krecha nadal tam siedzi ale nie przejmuj się u mnie to już druga i bynajmniej nie są obok siebie tak więc poprzednia znikła to i ta zniknie :)

pozostałe pytania, jakby Ci tu powiedzieć....ja nie robię nic :laugh:

My dostaliśmy dziś Harrego i już zaczęliśmy czytać z Oskarem. Musiałam mu poczytać aby szybciej poszedł spać cobym mogła nadrobić zaległości na forum ;)

A włąśnie sobie przypomniałam o tej kresce...szukam ...szukam...szukam..i po między setkami rozstępów coś wylukała...jakaś jest ale mało widoczna :p

widzisz Syla... my zdjecia na zachete, Patka z Luszka zdjecia na zachete.... i chyba bedzie jak z ta gora i Mahometem.... ;)

Mówisz Teddy, że tak sobie marchewką przed mosem machamy na wzajem? :)
No musimy się kiedyś spotkać!!! Możemy być górą. Ja ostatnio dzięki Wam poznaję Warszawkę, tak więc mi wszystko jedno. Gdzie każą tam pojadę ;)

Magdusiek Ja też jeszcze mam krechę i na domiar złego brzucho mi sie powiększa :mad: jakbym w ciąży była
wszystko przez mój nieustający pociąg do słodyczy. :mad:

Dziewczyny ja też mam nadzieję że wkrótce poznamy się osobiscie. :)

reklama
w sumie wszystkie poznamy jakieś nowe miejsca :) ]
Z Małgosią umówiłam się do kina w środę, czy króraś ma ochotę dołąvczyć? A swoją drogą dlaczego seanse dla mam z dziećmi są tylko w multikinie to nie wiem... może trzeba napisac do kin?

Do góry