reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Małgosia super pomysły masz na urodziny Oli. Dzieciaki na pewno bedą zachwycone. A pomysłów to niejedna nauczycielka może Ci pozazdrościć. :)

Patka ok to czekam na fotki. :)

reklama
Witajcie!!!

My z malutką już po badaniu bioderek, wszystko z nimi ok, tylko mam robić masaż nóżek :)
i na następną kontrolę i USG za 6 tygodni :)

Małgosiu no no super organizacja, dzieciaki będą na pewno zachwycone i Oleńka szczęśliwa z takiej imprezki :)))

Luszka Patka zdjęcia super, zazdroszczę Wam wspólnych spacerków :) Moja Wiki ma siostrę która też sie urodziła 19 i mieskza niedaleko, tylko że ze spacerkami nei możemy się nigdy zgrać, jak ja idę to mała Paulinka z mamusią wraca :(( ale chyab sie to zmieni jak będzie cieplej :)

Efunia u mojej małej też ciągle jakieś kropeczki, krosteczki i inne duperele...

czesc laski i bobaski... :)

co Wy takie niemrawe???

Magdusiek, gdzie Ty dzis ladna pogode widzialas... cieplo, to i owszem, ale wiatrzysko takie, ze malo mnie na Madagaskar nie wywialo... normalnie chowalam sie za buda Prezesa, a ten i tak spal w najlepsze...  ::)

a mi dzis mleko cieknie... takie jakies bezowe... no powariowaly mi cycki i tyle...

My po wizycie u "połamanej koleżanki" ;)
Ale tu się działo - trojaczki nam przybyły :)  I 2 nowe mamusie! Czekamy teraz na zdjęcia!

Patka, Luszka super fotki! A jakie Wy laski jesteście! Nie mogę się doczekać aż poznam Was i wasze dzieciaczki  o s o b i ś c i e!

oj, powiem Ci moja droga ze to jednak fatalna przypadlosc, jak sie nie potrafi niektorych rzeczy zapomniec... baaardzo utrudnia zycie... ::)

no ale sa i plusy...

reklama
Teddy, jak to gdzie ta ładna pogoda? Na Skoroszach!
Jakoś dziś nie mam jak siedzieć przy komputerze, Natalka się bawi albo ciągnie albo coś w domu trzeba zrobić... ale widzę, że nie tylko ja dziś opuściłam komputer ;)

Do góry