reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

witam - właśnie slyszałam na tvn style wKlubie Młodej Mamy - nie pochlebne opinie o mamach, które załaćzają zdjęcia swoich maleństw w internecie, że one (tzn te mamy) nie są świadome zagrożeń np. że są programy do zdjęć, że wstawiaja głowę dziecka do ciała innego człowieka, lub rzeczy. i wtedy rodzice mogą być z szokowani takim faktem. i takie tam ... generalnie wyłączyłam w cholerę bo wkurzali mnie :(

reklama
cześć i czołem dziewczynki i bobaski!
my też wybieramy sie do alergologa :( tymowi znika i znów wraca ta sucha skóra... co gorsza wyłażą mu takie plamy suche i czerwone np. po okiem, przy uchu...
to wygląda z daleka trochę jakby sie podrapał... z bliska jest czerwone suche i podejrzewam, ze swędząco-piekące  :mad:
już sama nie wiem co robić. a całą ciążę miałam nadzieję, ze moje dziecko nie będzie alergikiem :(
u nas słoneczko. w związku z tym tymek spaceruje na balkonie :) w łikend byliśmy na spacerkach i teraz mi smutno, ze sama nie mogę wyjść z nim. zanim zdecydujemy się na drugie bobo koniecznie musimy zmienić mieszkanie  ;D albo chciaż dobudować podjazd do balkonu  ;D hihihi

Witam!!! Dziękuję bardzo za wczorajsze życzonka dla Julci!!! Wczoraj nie zaglądałam do ,Was bo rano żle się czułam,miałam chyba za niskie ciśnienie bo strasznie kręciło mi się w głowie. po południu zaś nawiedzili nas goście .

Moja starsza pociecha właśnie zaczęła ferie i bardzo ciężko jest mi się dopchać do kompa.Za parę lat jak podrośnie młodsza to już całkiem mnie wypiszą z dostępu do tego urządzenia.

Wróciłyśmy ze spaceru, super pogoda, a nie widać przez okno. Ciepło....
Po weekendzie powinnam się wziąc za porządki w domu, jakiś ogólny nieład zapanował. Ale mi się nie chce...

Witam! :)

My też już po spacerku. Pogoda ok, jedyny minus to nie odgarniete chodniki i mokry śnieg po kostki. Spotkałyśmy Patkę z Dawidkiem i mamą.

Patka widzę że fotki już są. :)
Dodam jeszcze ze Natka po pozowaniu odstawiła taką arię że smoczek nie pomagał. A Dawidek cały czas słodko spał i babskie humory go nie ruszyły. ;D
Za to teraz aniołek. Co prawda pojadła tylko 5 minut a ja nie miałam już siły z nia walczyć :( ale położona do łóżeczka zaczęła prowadzić rozmowę z karuzelą ;) Teraz sobie śpi w wózku. a ja moge posiedzieć na BB.
Tylko że tu znów pustostan... :(
Kobietki gdzie jesteście ???

ja się bawię z panną Natalią grzechotką...
Luszka, Patka, fajne zdjęcia. Super macie, że mieszkacie blisko siebie. Ja nie mogę się doeczekać kiedy moja koleżanka z okoklicy zacznie wychodzić na spacery ze swoim malutkim synkiem

Cześć Kobietki,

Straszny sajgon. Moja Ola ma bardzo konkretnie sprecyzowane oczekiwania, co do jej przyjęcia urodzinowego, latam jak z pieprzem i wszystko szykuję, a wczwartek przychodzą dziadkowie. Mamy już ustalony plan działań podczas przyjęcia. Przyjęcie nosi tytuł "mało nas, mało nas do pieczenia chleba" każde dziecko bedzie piekło swój chlebek, który póżniej zabierze do swojego domu na kolację niedzielną, w miedzyczasie bedzie opowieść jak powsrtaje chleb i krótka bajką skąd się bierze (zboże, młyn, mąka, piekarnia :))póżniej dzieciaki, bedą malować nasz salon, tzn, cały pokój od sufitu, aż po podłogę bedzie obklejony papierem takim tapetowym i dzieci na nowo "będą meblować" nasz salon. Malować okna, sofy, tv, kwiaty i co tylko przyjdzie im do głowy, specjalnymi "suchymi" farbami, potem zabawy z instrumentami, malowanie buziaków i tort. Wszystko przy "żywej" muzie, bo mama chrzestna Oli przyjeżdża z instrumentami i bedzie grać. Wczoraj i dziś robimy zaproszenia Olka to ma wymagania, jak skończymy pokażę Wam, jakie ma pomysły (kokardki, brokat, wycinanki, tasiemki, stepelki ::))

Joliku,
Przepraszam, myślałam, że choć troszkę się cieszysz :(
ale jak się nie cieszysz, to się pociesz :) choć trochę :)

Hej hej
Mam nadzieję że mi wybaczycie, że zamiast się najpierw przywitać poleciałam wstawiać zdjęcia ;D
Dawidek po spacerku spał jak susełek a teraz bawi się z babcią. ;D

Luszka wysyłam Ci zdjęcia jak obiecałam :) Wyjdzie z tego pewnie kilka maili ;D

reklama
Efuniu,
jat tez pierwszy raz w Wiślę i jastem zauroczona. Bardzo lubię Zakopane i okolice, ale tam zawsze tłok w sezonie, a w Wiśle bosko, dlatego znowu jedziemy.

Ida,
Jaś stworzony podróznik, drogę zniósł fantastycznie. niestety spał ze mną w łóżku, bo w gondoli nie chciał, a nie brałam łóżeczka turystyccznego, gdyż myślałam, że uśnie w gondolce. niestety. spał więc ze mną, ale też bez większych sensacji. Jedną noc nawet bez budzenia na karmienie. 11,5 godziny jednym ciągiem.

Do góry