reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
czesc :)
Dzisiaj swietuje tylko Dariuszek Nicole - buziaczki wielkie Dareczku
:)

przerwe sobie zrobilam pare dni i juz zupelnie wapadlam z tematow :(

....no co?? ;) ale glowny temat dziecko dalej jest aktualny :laugh: ;)

Duralex czy ja dobrze widze i Twoja Nicole ma juz brazowe oczka?? :)

Witajcie,
Za oknem ponuro ...
Tymus zasnął, a ja jeszcze chcę chwilkę z Wami pobyć :-)

Orzech - faktycznie dawno Cię nie było :-)

Witajcie!
Masz rację Joliku- ponuro( przynajmniej na Sląsku:((
Joliku czy wg zaleceń lekarzy zostajesz z Tymusiem w domu( smog) czy jednak wybierasz sie na spcer? Bo ja właściwie nieweim co zrobić...

Witajcie laseczki!

My dzisiaj z Olim wybieramy się odwiedzić moją koleżankę - złamała rękę na łyżwach i teraz siedzi sama w domu!

tata umowil nam alergologa. swietnie, bo do pani prof b.ciezko sie dostac. tylko, qrcze, taty z pracy nie puszcza :( nasze auto dzisiaj jest 'robione', tesc pracuje, siostra akutat w tych godzinach gdzies wychodzi... jeszcze tylko moj ojciec zostal - moze sie uda ::)

Cześć Dziewczyny i Chłopaki,
dziękuję za życzenia dla Natalki.
MIeliśmy wczoraj wychodne i pobalowaliśmy, Natalia bawiła się w tym czasie u moich Rodziców i była zachwycona.
Zimno mogłoby się już skończyć... pierwszy raz w życiu czekam z utęsknieniem na wiosnę..

reklama
witamy ;D
Murgrabia łaskawie zasnał wiec mam chwilke.
Monique Strauss smog ? To gdzies podają ? 6 lat spedziłam w katowicach i smogu nie widziałam. ale jaja..
Vertigo ja oczywiscie czekam na wiesci co powie alergolog. U nas troche wszystko mineło- zostały tylko suche policzki, ale nie lakierowane i tak naprawde Młody nie toleruje tylko zoltego sera i to zapiekanego.

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW BO JA JESTEM JUZ CALKIEM W LESIE Z TYMI ZYCZENIAMI :-* :-* :-*

Do góry