reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Orzech pisze:[ciach] przerwe sobie zrobilam pare dni i juz zupelnie wapadlam z tematow
Monique Strauss
Fanka BB :)
Witajcie!
Masz rację Joliku- ponuro( przynajmniej na Sląsku(
Joliku czy wg zaleceń lekarzy zostajesz z Tymusiem w domu( smog) czy jednak wybierasz sie na spcer? Bo ja właściwie nieweim co zrobić...
Masz rację Joliku- ponuro( przynajmniej na Sląsku(
Joliku czy wg zaleceń lekarzy zostajesz z Tymusiem w domu( smog) czy jednak wybierasz sie na spcer? Bo ja właściwie nieweim co zrobić...
Vertigo
Październikowa Mama 2005
tata umowil nam alergologa. swietnie, bo do pani prof b.ciezko sie dostac. tylko, qrcze, taty z pracy nie puszcza nasze auto dzisiaj jest 'robione', tesc pracuje, siostra akutat w tych godzinach gdzies wychodzi... jeszcze tylko moj ojciec zostal - moze sie uda :
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Cześć Dziewczyny i Chłopaki,
dziękuję za życzenia dla Natalki.
MIeliśmy wczoraj wychodne i pobalowaliśmy, Natalia bawiła się w tym czasie u moich Rodziców i była zachwycona.
Zimno mogłoby się już skończyć... pierwszy raz w życiu czekam z utęsknieniem na wiosnę..
dziękuję za życzenia dla Natalki.
MIeliśmy wczoraj wychodne i pobalowaliśmy, Natalia bawiła się w tym czasie u moich Rodziców i była zachwycona.
Zimno mogłoby się już skończyć... pierwszy raz w życiu czekam z utęsknieniem na wiosnę..
reklama
witamy ;D
Murgrabia łaskawie zasnał wiec mam chwilke.
Monique Strauss smog ? To gdzies podają ? 6 lat spedziłam w katowicach i smogu nie widziałam. ale jaja..
Vertigo ja oczywiscie czekam na wiesci co powie alergolog. U nas troche wszystko mineło- zostały tylko suche policzki, ale nie lakierowane i tak naprawde Młody nie toleruje tylko zoltego sera i to zapiekanego.
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW BO JA JESTEM JUZ CALKIEM W LESIE Z TYMI ZYCZENIAMI :-* :-* :-*
Murgrabia łaskawie zasnał wiec mam chwilke.
Monique Strauss smog ? To gdzies podają ? 6 lat spedziłam w katowicach i smogu nie widziałam. ale jaja..
Vertigo ja oczywiscie czekam na wiesci co powie alergolog. U nas troche wszystko mineło- zostały tylko suche policzki, ale nie lakierowane i tak naprawde Młody nie toleruje tylko zoltego sera i to zapiekanego.
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTOW BO JA JESTEM JUZ CALKIEM W LESIE Z TYMI ZYCZENIAMI :-* :-* :-*