reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Malgosiu powiedz jak Jas zniosl jazde samochodem i w czym spal tam na miejscu? Bo my jedziemy za 2 tygodnie do Krynicy i zastanawiam sie jak Zuzai wytrym podroz. Nie lubie tez jak Zuzia spi z nami, ale nie chce brac lozeczka bo juz narty sie wtedy nie zmieszcza.

reklama
Teddy pisze:
Joliczku, powinnas sie cieszyc, ze Tymek jest towarzyski... Krystian tez nie placze u obcych na rekach, nawet jak ja mu znikne z oczu... tesciowa moze potwierdzic (chociaz nie wiem czy tesciowa, bo zwiazek mojego syna zostal wystawiony na probe)...
... i rozumiem co czujesz... taka jakby lekka zazdrosc...
potwierdzam i widziałam jak Teddy ręce wyciągała po Prezesa gdy sobie z nim w najlepsze rozmawialiśmy ;)

Ale mną tąpnęła ta tragedia w Katowicach, coś strasznego. Kasiu, cieszę się że Twój wujek jest w domu. Oby ocalali i ich rodziny szybko doszły do siebie a o rodzinach Tych, którzy zginęli to już nie mówię :(

Buziaczki dla czterech dzisiejszych gwiazdek!!!
h010.gif

Jolik,

zobaczysz, będziesz spokojna wiedząc że Tymek nie wyrywa się z ramion opiekunki podczas Twojej nieobecności. Musisz się po prostu z tą myślą oswoić. Kilka dni i będzie ok. Trzymaj się.

malgosia_76 pisze:
Joliku,
...przecież fakt, że wracasz do pracy też Cię cieszy, a sądzę, że tym bardziej, że mają z Tobą związane poważne plany. Znajdz jasną stronę tego iuśmiechaj się do Tymka, bo jemu też bedzie trudno. uszy do góry. będzie git :)

Małgosiu - muszę coś sprostować w Twojej wypowiedzi :-) perspektywa powrotu do pracy wogóle mnie nie cieszy !!! A to, że maja w stosunku do mojej osoby pewne plany ... przeraża mnie ! 8 miesiecy bez pracy robi swoje :-(

Syla - pewnie tak. Bo nie wyobrażam sobie codziennego rannego płaczu ... faktycznie muszę się oswoić w końcu z tą przerażająca wizją :-( Dzięki !

Tymek po 7 dniach zrobił dzisiaj kupę i to jaką :-) Uffffffff jedno zamrtwienie mniej ;-)

Kasiu74 - dobrz że wujkowi nic się nie stało ...

WSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW !!!

Serdeczne Życzenia dla dzisiejszych solenizantów: NICOLKI, OLIVKI, NATALKI, JULKI I WITKA. Rośnijcie zdrowo na pocieche rodzicom :)
Duży buziak od Natalki :-* :-* :-* :-* :-*

h085.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIKI rośnij duża mamie na pociechę  ;D

małgosiu zazdroszczę ci wyjazdu do wisły... my byliśmy tam latem i zakochałam się w tych górach... ale teraz to nawet brak szans na jakikolwiek wyjazd :(

szkoda, ze telewizja robi taką sensację z tego wypadku w katowicach :( rozdmuą to medialnie, zamiast zachować szacunek dla ofiar... bynajmniej tak mnie się wydaje...

reklama
Do góry