reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Malgosiu powiedz jak Jas zniosl jazde samochodem i w czym spal tam na miejscu? Bo my jedziemy za 2 tygodnie do Krynicy i zastanawiam sie jak Zuzai wytrym podroz. Nie lubie tez jak Zuzia spi z nami, ale nie chce brac lozeczka bo juz narty sie wtedy nie zmieszcza.

reklama
Teddy pisze:
Joliczku, powinnas sie cieszyc, ze Tymek jest towarzyski... Krystian tez nie placze u obcych na rekach, nawet jak ja mu znikne z oczu... tesciowa moze potwierdzic (chociaz nie wiem czy tesciowa, bo zwiazek mojego syna zostal wystawiony na probe)...
... i rozumiem co czujesz... taka jakby lekka zazdrosc...
potwierdzam i widziałam jak Teddy ręce wyciągała po Prezesa gdy sobie z nim w najlepsze rozmawialiśmy ;)

Ale mną tąpnęła ta tragedia w Katowicach, coś strasznego. Kasiu, cieszę się że Twój wujek jest w domu. Oby ocalali i ich rodziny szybko doszły do siebie a o rodzinach Tych, którzy zginęli to już nie mówię :(

Buziaczki dla czterech dzisiejszych gwiazdek!!!
h010.gif

Jolik,

zobaczysz, będziesz spokojna wiedząc że Tymek nie wyrywa się z ramion opiekunki podczas Twojej nieobecności. Musisz się po prostu z tą myślą oswoić. Kilka dni i będzie ok. Trzymaj się.

malgosia_76 pisze:
Joliku,
...przecież fakt, że wracasz do pracy też Cię cieszy, a sądzę, że tym bardziej, że mają z Tobą związane poważne plany. Znajdz jasną stronę tego iuśmiechaj się do Tymka, bo jemu też bedzie trudno. uszy do góry. będzie git :)

Małgosiu - muszę coś sprostować w Twojej wypowiedzi :-) perspektywa powrotu do pracy wogóle mnie nie cieszy !!! A to, że maja w stosunku do mojej osoby pewne plany ... przeraża mnie ! 8 miesiecy bez pracy robi swoje :-(

Syla - pewnie tak. Bo nie wyobrażam sobie codziennego rannego płaczu ... faktycznie muszę się oswoić w końcu z tą przerażająca wizją :-( Dzięki !

Tymek po 7 dniach zrobił dzisiaj kupę i to jaką :-) Uffffffff jedno zamrtwienie mniej ;-)

Kasiu74 - dobrz że wujkowi nic się nie stało ...

WSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW !!!

Serdeczne Życzenia dla dzisiejszych solenizantów: NICOLKI, OLIVKI, NATALKI, JULKI I WITKA. Rośnijcie zdrowo na pocieche rodzicom :)
Duży buziak od Natalki :-* :-* :-* :-* :-*

h085.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIKI rośnij duża mamie na pociechę  ;D

małgosiu zazdroszczę ci wyjazdu do wisły... my byliśmy tam latem i zakochałam się w tych górach... ale teraz to nawet brak szans na jakikolwiek wyjazd :(

szkoda, ze telewizja robi taką sensację z tego wypadku w katowicach :( rozdmuą to medialnie, zamiast zachować szacunek dla ofiar... bynajmniej tak mnie się wydaje...

reklama
Do góry