reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa - oj czego ja juz nie próbowałam :-D nigdy nawet jak był bardzo padnięty ze zmęczenia nie zasnął w leżaczku:-)
Biedne moje dzieciątko chyba się domyśliło, że "obgaduję" go przed Wami bo zrobiło mi teraz wspaniałą niespodziankę .. zasnęło przy muzyce relaksacyjnej "górski potok" - moja ulubiona muzyczka z czasów ciązy i Tymusia w pierwszych tygodniach :-) Może to jest klucz do spania :-D

Syla - wiem, wiem :-D ale znalazłam na to sposób ... nie zabieram się wogóle do jego pieczenia :-D innej rady nie ma :-)

reklama
hej :)
tymson dziękuje za życzenia. moj syn dziś nie tylko jubilat ale i solenizant, bo dziś imieniny tymoteusza. więc i dla jolikowego synka wszystkiego najlepszego.
a propos snipa. mnie zawiódł już dwa razy. miałam ustawiony bufor strzału na 2 sekundy przed koncem i w tym momencie akurat nie mógł sie połączyć z allegro i strzał był za późno (bo on próbuje ponownie za chwilę). także teraz ustawiam ok. 6 sekund przed koncem.
u nas spanie w dzien tez tragiczne :( dawniej przesypiał mi 6 godszin, a teraz dupa :( ale powoli się wszystko normuje. ja nie uznaję noszenia na rękach ani usypiania przy cycku. jedyne odstępstwo, to gdu mały siedzi w leżaczku, a ja piję kawkę i bujam go nogą. często tak przysypia. poza tym zasypia sam w łóóżeczku. chyba, ze brzuch go męczy to suszarka bądź odkurzacz...
swoją drogą nie wiem co się dzieje... tymek od 5 dni ma biegunkę. kompletie wodnste kupy. i wciąż jakieś rewolucje w brzuchu :(
lakcid u nas odpada ze względu na skazę :( czas chyba wybrać się do lekarza...

ina07 pisze:
Doxa dzięki za życzonka......
SZymus miał wczoraj miesięczniczke a dzisiaj ma jescze Filipek:)
zdrabniam jak w 68 grosiczków poza sieciunią:):):):0

Szymuś miał 21...chyba. Czy w statystyce jest błąd??? Czy trzeba zwolnić naszego pracownika statystycznego??? :laugh:

Wczoraj miał Sebastianek i Laurka, a dziś Tymuś, Filipek, Damianek i Grześ. Dobrze gadam????

Efuniu dzięki za zyczenia imieninowe, ale my już jedne imieninki Tymusia obchodziliśmy - 19 grudzień :-)
Oj biedne te dzieciaczki .. Twój biegunkę a mój wręcz odwrotnie. Wczoraj poraz pierwszy nie zrobił kupki ... dzisiaj do tej pory też nic jeszcze nie wyszło :-( ale Tobie radzę skontaktować się z pediatrą. To nie jest normalne żeby 5 dni była biegunka ....

reklama
Do góry