reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Lindsay ja nie miałam wyjścia, Oli mi zapadł w nocny sen, a nie dostał trzeciej dawki, więc musiałam spróbować ;) Dzisiaj wszystkie dawki dostał w stanie przytomnym :)

reklama
Doxa pisze:
Lindsay ja nie miałam wyjścia, Oli mi zapadł w nocny sen, a nie dostał trzeciej dawki, więc musiałam spróbować ;)  Dzisiaj wszystkie dawki dostał w stanie przytomnym :)

jak bym tak zrobila to bym miala zelazo na twarzy ;D

Witajcie!!! Wszystkie jeszcze smacznie śpią?? Byłam wczoraj z wizyta u mojej teściowej i nie uwierzycie co sie stało!!
Co moja teściowa nachyliła sie na Julką by z nią pogadać ona odwracała głowę , albo patrzyła w sufit.Myślałam że to taki przypadek ale powtarzała to za każdym razem jak teściowa pojawiała się na horyzoncie.Niezły miałam ubaw, nawet niespełna 3 miesięczne dziecko zna sie na ludziach ;D ;D ;D

czesc :)
dziekujemy za zyczenia :)
Kika Twoje wierszyki sa NIESAMOWITE!!! dziekujemy :)

nie bylo mnie tutaj juz ze dwa dni....kawal czasu :laugh:
ach zajelam sie wiecej soba i domkiem ;)

witajcie,
u nas -11.
kika przeczytałam juz. rzeczywiscie nie było mnie, a ciezko potem nadrobic zaległosci :)
czy chcesz zebym Ci jeszcze cos napisała na ten temat to daj znac.
generalnie badanie na cytomegalie dla planujacych dzidzie powinno byc PODSTAWOWE. ja jestem tego swietnym przykaładem. powikłanie moga byc okropne. a Twoja kolezanka najprawdopodobniej "złapała" CMV w ciazy i dlatego dzidzia jest chora. napisz mi co jest z dzieckiem, gdzie lecza itp najlepiej na priva, zeby potem nasze kolezanki nie musiały przedzierac sie przez chorobe przez 100 stron ;) :)

reklama
Do góry