reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc laski i bobaski... :)

nudno tu jak mnie nie ma... to ideeee... ;)

Shady, a po co Ci ta chirurgia???
zalezy co potrzrbujesz "robic" - plastyka plastyce nie rowna... innej trzeba specjalizacji do wsadzenia poduszek w cycki, a innej do odbudowy jakiejs czesci ciala....
no i wazne: czy to ma byc chyrurgia dorosluch, czy dzieci...

reklama

OJ ANULKO UCHOCHANA
WSZYSCY PISZĄ JUŻ OD RANA
NASI CHŁOPCY CAŁUSKI PRZESŁALI
CHOĆ SĄ JESZCZE NA TO ZA MALI ;D
MAMA Z KUBUSIEM TEŻ WYSYŁAJĄ
SŁODKIE ŻYCZONKA CO SIĘ SPEŁNIAJĄ
BY MAMA W SUKIENECZKI UBIERAŁA
CIĄGLA FOTKI CI PSTRYKAŁA
NA KONKURSY WYSYŁAŁA
BO Z CIEBIE SŁODKA MAŁA DAMA
I BY TATUŚ ŚPIEWAŁ CUDNIE
BY TEJ DAMIE NIE BYŁO NUDNIE
A BABUNIA UKOCHANA
O WNUCZCE MYŚLAŁA OD RANA
NO I DZIADZIUŚ CO WĄSY MA
WSZYSTKIEGO CO PRAGNIESZ CI DA

A WRACAJĄC DO BEZZSENNOOOŚŚCCIII

pamiętacie jak pisałam że muszę powiedzieć koleżance o cytomegalii??
... więc jak jej o tym powiedziałam to ona poszła do jakiegoś lekarza i on jej na to że to co piszą w internecie to bzdury!!!
...nawet nie wiecie jak się poczułam... :( :(

Jolik pisze:
Doxa - ale on juz tak pieknie sam zasypiał, a teraz płacze w niebogłosy jak zaczynam spuszczać żaluzje :-( Nie wiem jak mu pomóc :-(

Jolik ja nie narzucam Olikowi ani godzin snu, ani karmienia ... jak widzę że jest głodny to go karmię, jak widzę że chce spać to odkładam do łóżeczka ... Mój Oli zawsze śpi między karmieniami! Czasami dłużej, czasami krócej; czasami zaśnie zaraz po jedzonku, czasami godzinę czy półtorej po jedzonku, ale zawsze padnie! Wszystko to robi w swoim własnym rytmie i muszę przyznać, że nawet robi się to w miarę regularne - bywają prawie identyczne dni (kiedyś prezentowałam zapiski ;))
Może jest tak, że Ty robisz Tymusiowi sprzyjające warunki, kładziesz go, a on wcale nie ma na to ochoty, może chciałby się wtedy bawić? A może jest tak zmęczony, że nie daje rady zasnąć - u nas czasem się to zdarza, jak przegapię sygnały senności i przetrzymam Olivka, wtedy drze się jak opentany ;)

Kika bo lekarze z założenia nie lubią wyedukowanych pacjentek, a już napewno nie trawią jak ktoś coś wyczytał w internecie!!! Fakt czasami można wyczytać tam bzdury, ale często jednak jest to źródło cennych informacji!

Lindsay wczoraj dałam witaminki Olinkowi przez sen, spijał z łyżeczki aż miło i nawet oka nie otworzył :laugh: :laugh:
Mieszanka Hemoferu z Cebionem bardzo mu smakuje ;D ;D ;D

lindsay pisze:
kika a co pisza, bo troche akurat wiem o cytomegali
wydrukowałam jej opinie matek których dzieci chorują lub chorowały
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=24738802&a=27512396
http://www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=15709&_tc=A7E278875A984E52922EA83F97A20EA1

reklama
Doxa pisze:
Lindsay wczoraj dałam witaminki Olinkowi przez sen, spijał z łyżeczki aż miło i nawet oka nie otworzył :laugh: :laugh:
Mieszanka Hemoferu z Cebionem bardzo mu smakuje ;D ;D ;D

o nie moja droga przez sen to u nas nie przejdzie :)

Do góry