reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Padam :( Tato zajety tlumaczeniem, wiec musze zajmowac sie Tola na okraglo - wieczorem to mnie juz nawet stopy bola od robionych kilometrow... A jeszcze cos jej sie popieprzylo i jak padla o 21 to sie obudzila o 1 i potem o 5 - mam nadzieje, ze to jednorazowy wyskok: jakos wolalam ja budzic ;)

reklama
U Syli w tabelce jest, że 16-go, w galeryjce że 17-go ;)
A co tam,najwyżej Dawidek dostanie podwójne życznia, nie zaszkodzi mu :laugh: :laugh:

Monique ale super zrobiłaś ten fotelik Szymuś wygląda anielsko w nim :) Kochana a Ty jak pięknie wyglądasz!!!! Tylko pozazdrościć - matka 2 dzieci ::)

Witajcie
Wreszcie mogę się trochę zrelaksować przed komputerem i z Wami pogadać.

Spóźnione ale Serdeczne życzenia dla Nataliki i Dawidka....rośnijcie zdrowo

Jolik no nareszcie ferie, jeszcze troche się pomęczę i będą wakacje....
Cieszę sie bo będę mogła całe dwa tygodnie spędzić z małą i oczywiście z Wami
Kuede tylko musze sie trochęczyć bo mam trzy 1 i do 10 lutego muszę poprawić :(

oj koniec filozofowania,
Anula i Ja tez przesylamy caluski dla Dawidka, wg. suwaczka...czyli wg samej Patki to dzisiaj przypada jego swieto.

Doxa nie zrobilabys malutkiej korekty w galeryjce?? ;) :)

reklama
Do góry