reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć Kobietki,

Anulko

kwiaty04.gif
  od Jasia i 100 całusów od ciotki Gośki

reklama
Anulka sie znowu zawstydzila - Jasku :)...moze Ci chlopcy faktycznie za wczesnie zaczynaja z tymi caluskami ;)

Sluchajcie, a kiedy naszym dzieciom zaczna sie zmieniac kolory oczu???

Witam cieplutko Was wszystkie mimo -18! Ósma rano,tutaj cichutko jeszcze.
Joliku gdzie zakupiłaś te "puchatki"? Czy to tapeta, czy jakaś naklejanka? Super a ja uwielbiam Kubusia!
Serdeczne życzenia dla Natalki i Dawidka!!!

Hej !

Doxa - składając wszystko do kupy to wyszły jakieś 4 łyżeczki :-) Tymuś był bardzo rozczarowany, że dostał tak mało, chciał więcej :-) Dzisiaj jest trzeci dzień po tej próbie i nie ma żadnych oznak uczulenia :-)
Dzisiaj będzie próba ziemniaczkowa :-)

Monique - to są piankowe rzeczy przyklejane na taśmie dwustronnej. Kupiłam na allegro jest tam tego mnóstwo :-)
Kupiłam to na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76780491

Natalcia od Anulki piekne zyczenia i piekne dygniecie dla Ciebie
:)

Doxa dziekuje, wlasnie pamietam, ze juz pytalam, ale nie moglam sie doszukac odpowiedzi...wiec myslalam, ze sie przeoczylo. No to ja dalej czekam w napieciu czy pojdzie w strone zielonego, czy brazowego :)

NATALKO WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJLEPSZE !!! OD TYMUSIA I JEGO MAMUSI :-)

brrrrrrrrrrr ale mróz ... ja chcę wiosny !!!!

reklama
Najserdeczniejsze życzenia dla NATALKI i różyczka od Olinka z okazji skończenia 4 miesięcy
roza05.gif

******************************************​

Wszystkiego najlepszego dla DAWIDKA z okazji skończenia 3 miesięcy życzy Olinek

kubus05.gif

Do góry