reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Cześć Kobietki,

Anulko

kwiaty04.gif
  od Jasia i 100 całusów od ciotki Gośki

reklama
Anulka sie znowu zawstydzila - Jasku :)...moze Ci chlopcy faktycznie za wczesnie zaczynaja z tymi caluskami ;)

Sluchajcie, a kiedy naszym dzieciom zaczna sie zmieniac kolory oczu???

Witam cieplutko Was wszystkie mimo -18! Ósma rano,tutaj cichutko jeszcze.
Joliku gdzie zakupiłaś te "puchatki"? Czy to tapeta, czy jakaś naklejanka? Super a ja uwielbiam Kubusia!
Serdeczne życzenia dla Natalki i Dawidka!!!

Hej !

Doxa - składając wszystko do kupy to wyszły jakieś 4 łyżeczki :-) Tymuś był bardzo rozczarowany, że dostał tak mało, chciał więcej :-) Dzisiaj jest trzeci dzień po tej próbie i nie ma żadnych oznak uczulenia :-)
Dzisiaj będzie próba ziemniaczkowa :-)

Monique - to są piankowe rzeczy przyklejane na taśmie dwustronnej. Kupiłam na allegro jest tam tego mnóstwo :-)
Kupiłam to na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76780491

Natalcia od Anulki piekne zyczenia i piekne dygniecie dla Ciebie
:)

Doxa dziekuje, wlasnie pamietam, ze juz pytalam, ale nie moglam sie doszukac odpowiedzi...wiec myslalam, ze sie przeoczylo. No to ja dalej czekam w napieciu czy pojdzie w strone zielonego, czy brazowego :)

NATALKO WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJLEPSZE !!! OD TYMUSIA I JEGO MAMUSI :-)

brrrrrrrrrrr ale mróz ... ja chcę wiosny !!!!

reklama
Najserdeczniejsze życzenia dla NATALKI i różyczka od Olinka z okazji skończenia 4 miesięcy
roza05.gif

******************************************​

Wszystkiego najlepszego dla DAWIDKA z okazji skończenia 3 miesięcy życzy Olinek

kubus05.gif

Do góry