reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no skończyłam!  ;D
Mam dziś nienajlepszy humor, więc chyba dużo pisać nie będę co by wam się nie udzieliło! Chce mi się ryczeć!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zmęczona i niewyspana! Dziewczyny czy wy też nie śpicie w nocy? Ja mam już dość! Budzę się non stop, nie mogę później usnąć, i oczywiście chodzę siusiu przynajmniej raz w nocy (i to zawsze koło 3!-dziwne)!  :( A teraz w pracy chyba wysiedzę dopiero z zapałkami w oczach! Zaraz się poryczę!
Wyniki odebrałam. Też nienajlepsze. Tzn wydaje mi się, że to zależy jakie kto przyjmie normy, bo różne normy już widziałam. Tak więc według norm tego laboratorium w którym robiłam badania mam np. za mało krwinek czerwonych, za mały poziom hemoglobiny, za duże jej stężenie.  :( Ale staram sie tym nie przejmować, zobaczymy co jutro gina powie.
Poza tym oglądaliśmy z Konradem okna, no i mysleliśmy że zmieścimy się w kasie kórą mamy odłożą na okna, ale okazuje się zę musimy jeszcze trochę dołożyć, tzn jakieś 500zł!  :mad:
No więc widzicie, lepiej dziś ze mną nie gadać! :(

reklama
Ewcia otóż fajny sklep z ciuchami ciążowymi jest w Rybniku na rynku "Merkury" - ja rownież robię tam zakupy - wielki wybór zarówno bluzek, spodni, jak i sukienek, spódnic, itd.

Mała nie przejmuj się - ja tez jestem jakaś niewydarzona od wczoraj!!! I też nie moge spać, chodzę siku nawet 4 razy w nocy a kiedy potem się kładę, to nie mogę zasnąć, natomiast gdy już zasnę znowu budzi mnie siku!! :D ;D

MAŁA JA TO Z OKNAMI MAM SIE DOBRZE MOJ PRZYSZŁY MĄŻ PRACUJE W TEJ BRANZY I SOBIE ZAŁATWILISMY OKNA PO CENACH PRODUCENTA.ALE OGOLNIE OKNA BYŁY I SA DROGIE, ALE NAPRAWDE DUZO DAJA - PRZEDE WSZYSTKIM ZIMA

KASZU DZIEKI PRZEJADE SIE TAM JAK SIE NIE MYLE TO NA PRZECIW ROSMANNA TO JEST :-))))FAJNIE SIE SKLADA BO 10 TEGO MAM WYPŁATKE - OSTATNIA JAKO PANIENKA WIEC MOZE TROCHE ZASZALEJE I DZIDZI COS KUPIE :-)))

Cześć brzuchatki!

Frezja baaardzo dziękuję Ci za życzenia!  ;D  
Tobie również z okazji urodzin życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!! (troszkę spóźnione ;))

Ewcia - na skurcze łydek koniecznie trzeba łykać magnez z potasem (ja łykam Aspargin 2x dziennie)

Kaszu i Mała - to chyba hormony tak wpływają na nasze nastroje :( Ale piszcie, piszcie koniecznie na forum, może my Wam pomożemy wygonić te humorki  ;)

Kaszu no to czekam na fotkę kuchni z nową lodóweczką  :laugh:

A ja wczoraj miałam gości, grilowaliśmy i było super. Koleżanka przyjechała z dwójką urwisów (1,5roku i 3,5). O rany, nie wiem czy ja jestem już gotowa na dzieci w domu  ::) ;) :laugh: :laugh:

Bazalku robiłyśmy Twoje ciasto! Tzn. więcej moja koleżanka ja jej tylko nieznacznie pomagałam ;)  Wszyscy zajadali się aż im się uszy trzęsły, podałam jeszcze dodatkowo z gałką lodów  ;D
Mam tylko jedno pytanko, "ptasie mleczko" nie było zbite tj. gęste tylko raczej rzadkawe, nie wiem czemu, może za mało ubite były białka, a może tak właśnie ma być?

Kaszu z tego wszystkiego zapomniałam Ci podziękować za ciepłe słowa na forum!  :-[
No właśnie ja też tak mam! Nie mogę spać, pęcherz pełny non stop! :( A do pracy trzeba chodzić!  :( Jutro zapytam ginę o zwolnienie na tydzień, ale wezmę jak przyjada wymieniać okna.
Pierożki masz dziś na obiad? mniam mniam Ja jeszcze rodzinkę w sobotę wyczęstowałam nimi!  ;D
A w piątek kupiłam maleństwu body!  ::)  Piękności zieleniutkie na ramiączkach bez nogawaczek! :) Tak więc nasza dzidzia ma już skarpetki, body i czapeczkę( którą założy dopiero na swoje pierwsze urodzinki, no ale dostała dzidzia od tatusia na dzień dziecka więc jest piękna! :) ) No aż tyle rzeczy ma!  ;)
Kaszu jak tam ldówka się spisuje? :) Zrób zdjęcie jak możesz! :)
Dziewczyny wasi mężowie sa informatykami. Mam prośbę, możecie ich zapytać o program do ściągania filimków z kamerki na kompa? Nie możemy nigdzie żadnego znaleźć, a do naszej akmerki nie było dołąćzone żądne oprogramowanie nawet. :( Jesli możecie mi pomóc to będę bardzo bardzo wdzięczna i moja dzidzia też!  ;)  :laugh:

no właśnie! zapomniałam dodać o kurczach łydek! Tez mam to od jakiś czterech nocy! :( I to po raz pierwszy w życiu! :(
Doxa przynajmniej Tobie humorek dopisywał i dopisuje! zaczynamy znowu o zachciankach?! :laugh: ;D ;)
zaraz się poryczę i będzie obciach w pracy!

Dziewczyny na Waszą prośbę- oto moja nowa lodówka:

lodwka0012po.jpg

lodwka0026by.jpg

reklama
Do góry