reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

.png
[/url]

Nareszcie mam swoj suwaczek :-))))) ale tu cicho nikogo nie ma , chyba wszystkie mamy poszły na drzemke :-)))

reklama
Doxa wszystkiego najlepszego , dużo miłości zadowolenia z maluszka i czego sobie zapragniesz z okazji rocznicy ślubu :-*
Ja właśnie pożegnałam gości czyli rodziców, teściów oraz męża-on do pracy ;D  i idę od razu spać bo mnie okropnie głowa boli :( a jutro rano na badania lecę.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i fasolki.

Fakt- nie przyznałam się o urodzinach a miałam je 30maja :-[ Dzięki Kaszu za życzenia, wyczaiłaś mnie :D
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i fasolek.

Witam kochane ,witam!!!
Dzisiaj będę się rzadko pojawiała, bo piszę pracę zaliczeniową a ma mieć aż 9 stron.... ::)
miałam iść dzisiaj na badania krwi, ale zapomniałam i jakieś 15 minut temu zjadłam kanapkę....
a jutro do gina na wizytę ::)
Wymyśliłam że pójdę jutro na te badania zaraz raniutko i zapytam czy jest możliwość odebrania wyników w godzinach popołudniowych lub samemu w szpitalu!!
Może to przjdzie, ale zobaczymy...
Miałam wczoraj dzień płaczu. Płakałam od 12:30 do bitej 22:00 - bez przerwy - nawet dzisiaj mam jeszcze oczy opuchnięte. Na nic się zdało pocieszanie męża, przytulanie się naszego szczeniaka - ryczałam jak bóbr... ;D ;D ;D
Dziś na szczęście jest już lepiej! Pozdrawiam...
Znów się odezwę...
:D :D :D

CZEŚC KOCHANE!!!
JA NIE UMIĘ DŁUGO SPAĆ A TAK BYM CHCIAŁA. DZIŚ IDE DO FRYZJERA NA BALEJAŻ - JUZ TAKIE PDROSTY SĄ , ŻE ZLE SIE Z NIMI CZUŁAM A SAME WIECIE ŻE JAK KOBITA WRACA OD FRYZJERA MA LEPSZE SAMOPOCZUCIE . WIECZOREM NA 18 MAM WIZYTE U GINA :-))) MYSLE ZE Z MOIM PECHERZEM JUZ OK. PRZESTAŁ BOLEĆ.

KASZU DLACZEGO TAKA SMUTNA WCZORAJ BYŁAS JA TEZ SOBIE PORYCZAŁAM , TO CHYBA NORMALNE JEST W CIAZY.

DZIEWCZYNY CO JEST DOBRE NA BOLE NOG SZCZEGOLNIE NA SKURCZE ??????

Mała ja mam dzisiaj na obiad pierożki z truskawkami ;D ;D ;D

Ewcia płakałam praktycznie bez powodu, no to znaczy chciałabym już coś zacząć z mieszkaniem (mały remoncik na przyjście maleństwa) a tu nic się nie dzieje)...
ale płacz zadziałał - mój mąż powiedział, że jutro weżmie sobie wolne i pomaluje już jeden pokoj- ten, w którym będzie dzidiza... :D :D :D

reklama
AAAAAAA REMONCIK....JA ZACZYNAM SWOJ OD 14,06 NAJPIERW PRZYJADA OKNA WYMIENIAC A POTEM TAKI GOSCIU BEDZIE GLADZ NA SCIANACH KŁAD. Z JEDNEJ STRONY SIE CIESZĘ ZE COS RUSZY ALE JAK POMYSLE O TYM CAŁYM SYFIE:-((( DOBRZE ZE MAMA MIESZKA NA DOLE BEDZIE MOZNA DO NIEJ UCIEC.
MY NA RAZIE NIE BEDZIMY MIEC ODDZIELNEGO POKOIKU DLA DZIDZI BO MAMY 2 POKOJE KUCHNIE I ŁAZIENKE ALE W PRZYSŻŁYM ROKU PLANUJEMY Z BALKONY ZROBIC POKOJ DLA MALENSTWA. BALKON JEST DOSC DUZY I NADAJE SIE NA POKOJ ALE NIESTETY W TYM ROKU FUNDUSZE NAM NIE POZWOLA. DZIDZIA BEDZIE MUSIALA W NASZEH SYPIALNI PRZEZ ROK URZEDOWAC- CHYBA SIE NIE POGNIEWA ;-))

DZIEWCZYNY ZNACIE JAKIES FAJNE STRONKI Z CIUSZKAMI CIAZOWYMI???
KASZU A MOZE TY ZNASZ JAKIS FAJNY SKLEP W RYBNIKU DO RYBNIKA NIE DALEKO :-)))
OD PONAD MIESIACA SIEDZE W DOMCIU NA L4 I RZADKO GDZIES Z DOMKU WYCHODZILAM, WCZORAJ CHCIALAM UBRAC SPODNIE A TU --------------- ZA MAŁE, KOLEJNE---------ZA CIASNE ....WIEC POTZREBOWAŁABYM ZE DWIE PARY

Do góry