reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ewcia no brawo jeszcze tylko go dopracuj ;)
Doxa dzięki za życzonka, a nie ważne że puzno, ważne że szczere :laugh:
Ja już krewkę i siki oddałam ;D po 14stej idę odebrać, będzie sporo cukru we krwi bo piekłam biszkopt z truskawkami i galaretką oraz sernik i taaaak się nawpieprzałam wczoraj że szok ;D Cudnie mi wyszły oby dwa mąż miał nadzieję że nikomu nie będą smakowały żeby wszystko dla niego było ale się przeliczył.
Mała uszy do góry banan na buzkę i trzem się ramy i majtek mamy ;D ;D- ja to mam dziś za....sty humor to cię rozbawię. ;D

reklama
Do góry