reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

moje dziecie to sie chyba przestraszylo jak zaczelam o lekarzu wspominac... wzial i zaczal jesc jak czlowiek...
.... no, prawie jak czlowiek... ale chyba dlatego, ze sie na zegarku nie zna...  ::)

reklama
Oj jak ja bym chciała, żeby moje przestało ulewać gdy je postraszę lekarzem .... hmmmm jaka to oszczędność by była ;)

no oszczędnośc i kaski i żarełka. Tyle sie marnuje, a inne dzieci na mieszankach muszą jechać. Ten Oli rozrzutny jest
zyg08.gif

Ina na poduszce nie, ale ma stelaż w łóżeczku ustawiony pod kątem, zamontowany jest na 2 poziomach - główka na najwyższym, a nóżki na środkowym.

Małgoś ale się uśmiałam z tego rzygającego emota :laugh: :laugh: Wypisz wymaluj mój Oli!

Ina Oli chlusta nawet w pozycji pionowej!! Jemu jest wszystko jedno czy leży na płask, czy pod kątem, czy na wznak, czy na boku, czy trzymam go w pionie ... jak chce rzygnąć to nic go nie rusza ;)
Jutro będzie u nas pediatra-gastrolog, zobaczymy co powie ...

reklama
Do góry