reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Wspaniały pomysł z oznajmieniem tej nowiny :-)
Nie zapomnij zamieścić jakiejś fotki z tego pięknego dnia !!!
Ja dzisiaj na 13 wybieram się na ślub mojej koleżanki, lubię takie uroczystości. Powracają wspomnienia z własnego.
Nie pisałam jeszcze o tym ale 13 września będziemy obchodzili drugą rocznicę ślubu :-)
Jak ten Marcin ze mną tyle wytrzymał hihihih

KASZU to Ty jesteś świeżutką małżonką !!! ale znowu coś nasz łączy JA TEŻ SWOJEGO MĘŻA POZNAŁAM PRZEZ INTERNET !!! ale znaliśmy się prawie 1,5 roku zanim się pobraliśmy.

Tak jest czasami nawet lepiej, bo nie sugerujesz się od samego początku wyglądem. My najpierw dużo rozmawialiśmy...a po tygodniu spotkalismy się po raz pierwszy. Bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało - wiele nas łączyło i...mil;e się zaskoczyłam widząc go na żywo!! Jest rzeczywiście w moim typie! Kocham go nad życie i za nic w świecienie zamieniłabym go na żadnego innego!!

Qrcze ja nie mialabym tyle odwagi, ale osobiście też znałam taką parę, która pobrła się tak jak Ty po 3 miesiącach znajomości i byli naprawdę wspaniałym małżeństwem. Tak więc nie ma to żadnego znaczenia po jakim czasie człowiek zmienia swój stan cywilny.

EWCIU na mnie możesz liczyć. Będę trzymała kciuki !!!

Ja z moim Grzesiem jest juz ponad 5 lat i wesele było planowane na pazdziernik ale nasze malenstwo jest juz w drodze wiec przyspieszylismy to na 11 czerwca . W padzierniku tez bedzie okazja do swietowania nawet w liczniejszej rodzinie , z naszym bobaskiem :-)))

Ewcia gratulacje!!! Ja też brałam ślub w czerwcu, dokładnie 5-go.
OOOOO właśnie się kapnęłam, że jutro mamy rocznicę ;D ;D ;D Naszą piewrszą!
Mieszkaliśmy razem 7 lat i w końcu w zeszłym roku zdecydowaliśmy się nasz związek uprawomocnić :)

A wiecie co mój mężuś, co raz się pyta co u Was słychać, strasznie go to interesuje ... Chyba w końcu dam mu poczytać te nasze pogaduchy :laugh: :laugh: :laugh:

Jolik - fajna data 13.09!

A my zaraz zbieramy się na zakupy!
Kaszu powodzenia z lodówką

reklama
Kochaniutkie trzeba bedzie sie wziasc za male sprzatanko, musze sie z wami na jakis czas pozegnac a wiem ze bardzo trudno odejsc od tego kompa strasznie wciąga he he Za tydzien caly dzien mnie z wami nie będzie :((( bedzie mi smutno ale myslami będę z wami .

Do góry