reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
magdusiek, taki manewr nie przejdzie... Tola nie lubi takich nieplanowych atrakcji - rozreguluje sie. co innego caly dzien poza domem, ale rozegrany zwyklym trybem. spi na mnie - jedyna niedogodnosc to to, ze zjesc nie moge
*syla*
kobieta pracująca...
Monique Strauss, ja bym jeszcze rozwiesiła ogłoszenia niedaleko domu. Wtedy też większe prawdopodobieństwo, że nowa opiekunka będzie blisko mieszkała a to też ważne!!!
Jolik, niektórzy ludzie to niestety podłe istoty.
Oj Magda25 ale Ci zazdroszczę z tym planowaniem kolejnego również
Nie wiem co się ze mną porobiło ale jakoś mniej mnie rajcuje kariera zawodowa a bardziej macierzyństwo. 8 lat temu było zupełnie inaczej ze mną :laugh: : Jak oglądam naszą galeryjkę albo filmy z noworodkami to jakoś mi tak tęskno bardzo za tym aby znowu nosić kolejne życie i za tym wszystkim. No ale może 2 wystarczy!!!!
...Sylwia weź się do roboty a nie filozofujesz...
...no fajnie że nie mieszkacie w Warszawie....
Jolik, niektórzy ludzie to niestety podłe istoty.
Oj Magda25 ale Ci zazdroszczę z tym planowaniem kolejnego również
Nie wiem co się ze mną porobiło ale jakoś mniej mnie rajcuje kariera zawodowa a bardziej macierzyństwo. 8 lat temu było zupełnie inaczej ze mną :laugh: : Jak oglądam naszą galeryjkę albo filmy z noworodkami to jakoś mi tak tęskno bardzo za tym aby znowu nosić kolejne życie i za tym wszystkim. No ale może 2 wystarczy!!!!
...Sylwia weź się do roboty a nie filozofujesz...
...no fajnie że nie mieszkacie w Warszawie....
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Monigue - dokładnie zrób jak mówi Syla. Ja też miałam juz przygotowane ogłoszenia do rozwieszenia, ale pojawiła sie sąsiadka i ogłoszenia wylądowały w koszu. Dałam ogłoszenie na tej stronce, którą Ci podałam i też było w czym przebierać :-)
Magda25 - to za 2 lata otworzymy nowy wątek :-) ja tez planuje wtedy drugiego bobaska :-)
Magda25 - to za 2 lata otworzymy nowy wątek :-) ja tez planuje wtedy drugiego bobaska :-)
Monique Strauss
Fanka BB :)
Joliku! doktor to Stańkowska.Ale położna była super, tylko nie pamiętam jej nazwiska.Wiesz ja mieszkam w Katowicach więc te stawki pewnie podobne za godzinę będą.A dwa dni w tygodniu będzię teściowa.Raz mąż więc tylko na dwa dni będę potzrebować.Ale stres!!!
Syla gdybyś wiedziała na jakim zad...piu mieszkam! Do centrum dzielnicyn jest 2 km.Bez auta lub autobusu ani rusz!Ale jest pięknie mimo to!
Ale z ogłoszeniami i tak się "porozwieszam"
Syla gdybyś wiedziała na jakim zad...piu mieszkam! Do centrum dzielnicyn jest 2 km.Bez auta lub autobusu ani rusz!Ale jest pięknie mimo to!
Ale z ogłoszeniami i tak się "porozwieszam"
shady
Fanka BB :)
Vertigo......wspolczuje Ci...wiem jak to jest jak halas dokucza.....u mnie z kolei wczoraj byla grana szlifierka i spawarka na szczescie mlody byl bardzo zainteresowany zrodlem halasu tak bardzo ze usnal mi na rekach...... ale sa dzieci ktorym najmniejszy halas przeszkadza tak wiec nie denerwuj sie bo to nic Ci nie da...wez molda na spacerek, nawdycha sie swiezych spalin i bedzie ok top dlugo nie trwa wiec zdazycie sie przewietrzyc
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Macie rację, że stawki warszawskie są kompletnie inne - załamka. Moja koleżanka ma nianię i 2/3 jej pensji idą do niani - ale ta koleżanka miała dosyć siedzenia w domu i dla zdrowia psychicznego szybciej wróciła do pracy. Niemniej jednak słabo jak prawie wszystko co się zarobni trzeba dać dalej.
Zimno mi i nic mi się nie chce... a powinnam pójść na pocztę..i na spacer....
Zimno mi i nic mi się nie chce... a powinnam pójść na pocztę..i na spacer....