reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc laski i bobaski.... :)

Jolik, mi stawanie myszka nie pomaga... tylko jedno sie wyswietla i to do polowy...
to sobie Syla zdjecia zabezpieczyla... ;)

to dobrze, ze Wy nie takie wariatki jak ja i nie pokasowalyscie sie od razu... ale wiecie co, jak wczoraj przesledzilam cala te historyjke, to tak sie we mnie zagotowalo, ze nie moglam zasnac... ;)
... ogolnie ja z nudow to sie zaczelam plotami zajmowac... ::)

reklama
Cześć dziewczyny,
Co do zdjęć to uważam, że jak ktoś chce to i tak znajdzie. Ale to podbieranie dało trochę do myślenia, wariatów i dziwnulców jest więcej niż myślałam.
Natalia znów zasnęła wcześniej, minus jest jeden - chce jeść więcej razy w nocy, ale wolę jak chodzi spać wcześniej. Doxa - oby to zasypianie było na stałe wcześniej, a nie wymysł mojej córeczki na tydzień ;)
Jak wyniki Olego?

Małgosia wspominała, że Ola nie b ędzie przez chwilę chodziła do przedszkola tylko ćwiczyła oczko, pewnie dlatego Jej nie ma na forum.
Syla - Igusia jest świetrna. Taka ładniutka :)

Witajcie babeczki!!

Cieszę się, że nie wszystkie pokasowałyście swoje zdjęcia i że galeryjka ocalała ;) Od teraz wstawiajcie z podpisami i sprawa będzie prosta. I tak jak pisałam nasze zdjęcia "wiszą" na żabce i nie wiem jak je z niej ewentualnie usunąć, więc jak ktoś ze chce to i tak je znajdzie. Są fora, niekoniecznie o dzieciach, gdzie wszyscy zamieszczają wyłącznie podpisane zdjęcia.
Teddy zmień zdjęcie w podpisie! Zostawiłaś to bez podpisu.

Jolik i Magdusiek, właśnie próbuję złapać naszą lekarkę, ale teraz ma obchód, mam zadzwonić za godzinę :(

czesc :)

Joliku Tymcio dzisiaj znowu o miesiac starszy ;) dobrze, ze nam tak szybko nie przybywa :laugh:
Caluski dla Tymka

Syla jasne, ze mozna podebrac moje wykresy, dumna jestem bo sama je wymyslilam i faktycznie sa bardzo czytelne :)teraz woidze, ze mala Anula jest dosc regularna, wiec nie sa one tak bardzo konieczne, ale mimo to dalej je prowadze, przyda sie kiedys moze ;)

hi hi... no bez przesady... jedno male niech sobie bedzie... ;)

a na "zabce" to juz wisza miliony zdjec, z reszta niepokatalogowanych, wiec raczej nikt z nich uzytku nie zrobi...
juz ostatnie zdanie i koniec tematu: mnie nie chodzi o wziecie czyichs zdjec, mnie zbulwersowala kradziez tozsamosci...

Orzech, ja tez sobie taki wykresik zrobilam... tyle, ze przez to, to juz zupelnie przestalam na zegarek patrzec... no i mi sie wszystko poprzesuwalo... ;)

no tak... jak zwykle zapomnialam o miesiecznicach...  ::)
niedobra ciotka...

Tymeczku, wszystkiego najlepszego...

TYMUSIU wszystkiego najlepszego

kwiaty06.gif

reklama
Do góry