reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
tak z innej beczki. Tak spędzaliśmy niedzielę. Wyjechaliśmy do miasta aby dorzucić swoje 3 grosze Wielkiej Orkiestrze. Znaleźliśmy się w Parku Szczęśliwickim. Nie myślałam że jest tam tak fajnie. Wszystko w jednym miejscu.

Można jeździć na łyżwach lub na tyłku w przypadku ich braku:
dsc00818m2ct.jpg

można jeździć na nartach. No może jeździć to za dużo powiedziane ale zjechać można.
dsc00822m4tl.jpg

frajda dla dzieciaków:
dsc00825m7bw.jpg

Jest też mnóstwo alejek do spacerowania.
Super miejsce.

oki, spadam spać bo widzę że tylko ja się na wszystkihwątkach udzielam :(
Jutro trzeba wstać o 6.
Jutro mamy też 2 szczepienie.

dobrej nocki dziewczyny.

w sumie to macie racje, jesli ktoś chciał "wynająć nasze dzieci" to pewnie i tak już to zrobił. a poza tym fotek jest już tyle że niezła historyjka się zrobiła- szkoda ją usuwać.
zmieniłam zdanie bo.... kobieta zmienną jesti

Cześć,
I na czym stanęło z tymi fotkami? Widzę, że galeryjka nadal jest i nawet sie rozwija. Super :-)

Syla - coś mi sie Twoje zdjęcia nie chca otwierać :-( Biedna Igusia, my w czwartek idziemy na dwa szczepienia :-(

Doxa - co powiedział lekarz na wyniki Olego?

Małgosiu - a co z Tobą?

Orzech - czekamy na fotki Anulki z pobytu w Polsce :-)

Witajcie,

no to Oskar wyprawiony do szkoły. Iga dosypia.
My do lekarza na 14 dopiero. Ale przed południem pojedziemy jeszcze do Reala na zakupki - wszystko się pokończyło :)

Jolik, mi zdjęcia się otwierają.

Orzeszku, mam nadzieję że się nie gniewasz ale próbowałam od wczoraj notować karmienie, spanie i rozrabianie według Twojego sposobu. Muszę powiedzieć że miałaś świetny pomysł!!! Bardzo czytelne. Mogę użyczyć Twojego patentu?
Od razu widać że jesteś lekarzem :laugh: wykres kardiologiczny ;)

reklama
Do góry