reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
tak z innej beczki. Tak spędzaliśmy niedzielę. Wyjechaliśmy do miasta aby dorzucić swoje 3 grosze Wielkiej Orkiestrze. Znaleźliśmy się w Parku Szczęśliwickim. Nie myślałam że jest tam tak fajnie. Wszystko w jednym miejscu.

Można jeździć na łyżwach lub na tyłku w przypadku ich braku:
dsc00818m2ct.jpg

można jeździć na nartach. No może jeździć to za dużo powiedziane ale zjechać można.
dsc00822m4tl.jpg

frajda dla dzieciaków:
dsc00825m7bw.jpg

Jest też mnóstwo alejek do spacerowania.
Super miejsce.

oki, spadam spać bo widzę że tylko ja się na wszystkihwątkach udzielam :(
Jutro trzeba wstać o 6.
Jutro mamy też 2 szczepienie.

dobrej nocki dziewczyny.

w sumie to macie racje, jesli ktoś chciał "wynająć nasze dzieci" to pewnie i tak już to zrobił. a poza tym fotek jest już tyle że niezła historyjka się zrobiła- szkoda ją usuwać.
zmieniłam zdanie bo.... kobieta zmienną jesti

Cześć,
I na czym stanęło z tymi fotkami? Widzę, że galeryjka nadal jest i nawet sie rozwija. Super :-)

Syla - coś mi sie Twoje zdjęcia nie chca otwierać :-( Biedna Igusia, my w czwartek idziemy na dwa szczepienia :-(

Doxa - co powiedział lekarz na wyniki Olego?

Małgosiu - a co z Tobą?

Orzech - czekamy na fotki Anulki z pobytu w Polsce :-)

Witajcie,

no to Oskar wyprawiony do szkoły. Iga dosypia.
My do lekarza na 14 dopiero. Ale przed południem pojedziemy jeszcze do Reala na zakupki - wszystko się pokończyło :)

Jolik, mi zdjęcia się otwierają.

Orzeszku, mam nadzieję że się nie gniewasz ale próbowałam od wczoraj notować karmienie, spanie i rozrabianie według Twojego sposobu. Muszę powiedzieć że miałaś świetny pomysł!!! Bardzo czytelne. Mogę użyczyć Twojego patentu?
Od razu widać że jesteś lekarzem :laugh: wykres kardiologiczny ;)

reklama
Do góry