reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Luszka, nie wiem o jakich znakach wodnych mowisz, ale mi sie wydaje, ze takie zabezpieczenie wystarczy:
9a2jm.jpg

reklama
ja tez prowadze notatki z karmienia, aktywnosci i snu codziennie od urodzenia...ale w postaci wykresu, jakos tak jest mi latwiej i duzo bardzoej czytelnie.
Zobaczcie same :) najnizej na osi "Y" jest sen, o cm wyzej jest aktywnosc a te piki to karmienia, na osi "x" jest czas.
na kazdy dzien mam osobny wykres.

img01037lu.jpg

mozna i tak... :)
przekopiowac tylko pierwszy post i zaczac od nowa...

albo poczekac, az wiecej osob sie wypowie, bo moze nie chca usuwania wstawionych przez siebie zdjec - choc w tej sytuacji, to nie wiem...  ::)

sorki dziewczyny za rozpetanie calej burzy, ale wydalo mi sie to wazne na tyle, zeby jednak poinformowac... bo ludzie moga pobieraz i prezentowac fotki jako swoje nie tylko na forach, ktorych jest niewiele i stosunkowo latwo wpasc na to... ale i na blogach, ktorych jest pewnie kilkaset tysiecy...
.... ja bym nie chciala, zeby sobie ktos zycie wymyslal z wizerunkiem mojego syna w roli glownej...

Teddy za co Ty kobieto przepraszasz ??? Gdyby nie Ty to ja bym sie nie dowiedziała ze jakaś psychiczna osoba może zrobić coś takiego.... :mad:
Na inne fora nie zaglądam tylko na BB wiec osobiście jestem Ci bardzo wdzięczna za tą informację.
Trzeba mówić o takich rzeczach bo w ten sposób można uchronić inne osoby przed przykrymi sytuacjami.

reklama
wstawilam duzy napis i wypelnilam go w 50% bialym kolorem...
chyba w kazdym programie graficznym jest taka mozliwosc

Kika, jak juz jestes to sie spytam... czy Kubelek od kiedy dajesz mu zupki zaczal robic kupki w formie "plastelinowej" czy mam to uznac za zatwardzenie?

Do góry