reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka, nie wiem o jakich znakach wodnych mowisz, ale mi sie wydaje, ze takie zabezpieczenie wystarczy:
9a2jm.jpg

reklama
ja tez prowadze notatki z karmienia, aktywnosci i snu codziennie od urodzenia...ale w postaci wykresu, jakos tak jest mi latwiej i duzo bardzoej czytelnie.
Zobaczcie same :) najnizej na osi "Y" jest sen, o cm wyzej jest aktywnosc a te piki to karmienia, na osi "x" jest czas.
na kazdy dzien mam osobny wykres.

img01037lu.jpg

mozna i tak... :)
przekopiowac tylko pierwszy post i zaczac od nowa...

albo poczekac, az wiecej osob sie wypowie, bo moze nie chca usuwania wstawionych przez siebie zdjec - choc w tej sytuacji, to nie wiem...  ::)

sorki dziewczyny za rozpetanie calej burzy, ale wydalo mi sie to wazne na tyle, zeby jednak poinformowac... bo ludzie moga pobieraz i prezentowac fotki jako swoje nie tylko na forach, ktorych jest niewiele i stosunkowo latwo wpasc na to... ale i na blogach, ktorych jest pewnie kilkaset tysiecy...
.... ja bym nie chciala, zeby sobie ktos zycie wymyslal z wizerunkiem mojego syna w roli glownej...

Teddy za co Ty kobieto przepraszasz ??? Gdyby nie Ty to ja bym sie nie dowiedziała ze jakaś psychiczna osoba może zrobić coś takiego.... :mad:
Na inne fora nie zaglądam tylko na BB wiec osobiście jestem Ci bardzo wdzięczna za tą informację.
Trzeba mówić o takich rzeczach bo w ten sposób można uchronić inne osoby przed przykrymi sytuacjami.

reklama
wstawilam duzy napis i wypelnilam go w 50% bialym kolorem...
chyba w kazdym programie graficznym jest taka mozliwosc

Kika, jak juz jestes to sie spytam... czy Kubelek od kiedy dajesz mu zupki zaczal robic kupki w formie "plastelinowej" czy mam to uznac za zatwardzenie?

Do góry