reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
syla nie miej doła!!!

my dziś odrobiliśmy spacer za wszystkie dni balkonowania... byliśmy na nim ponad pięć godzin. czuję się jak marek kamiński ;D śniegu na chodnikach po kolana... śniegu a właścieiwe śniegowej brei :p pfuj! tymon spał przez całą wyprawę na biegun :laugh:

duralex
jak niki przybrała na wadze?

małgosiu ubranka bardzo, bardzo... my też dziś byliśmy na zakupach :)

a mój małżon dostał kolejny tydzień zwolnienia. nie powiem, się cieszę ;D chcieli mu dać dwa tygodnie, ale to już byłoby przegięcie ;) w każdym razie na to konto kupiliśmy sobie poema di cafe (ja na laktację, małżon, bo bierze antybiotyki i nie może alkoholu) i normalnie zaraz je rozpijemy :laugh:

teraz lecę do galeryjki...

Ida tak to wanienka, super jest bo dziekco moze spokojnie samo lezec, pod skosem jest zrobiona.  Jeden minus to mala i pewno jeszcze miesiac bedzie i bedziemy musieli kupic nowa  :-[

dzień dobry wszystkim drogim nieobecnym  ;)
dziś jadę do gina na wizytę popołogową :)
i usiłuję się dodzwonić do banku a tam nikt nie odbiera wrrrr.... najpier chcą żeby do nich dzwonić a później nikto nie je doma!
a wy gdzie jesteście??
anja ta wanienka jest odlotowa!!
aha duralex mnie powiedziano, ze jeśli dziecko krzyczy po szczepieniu (popołudniu czy wieczorem) tak przeraźliwie że nie można go uspokoić i długo (przez ok 3 godziny) to należy sę z nim wybrać do lekarza i to powiedzieć. być może trzeba będzie zmienić szczepionkę...
ps. czy ktoś mi odpowie???  ;)

reklama
ale pustki! BB otwierac sie nie chce :( Antonina szalala do polnocy :( a juz myslalam, ze udalo sie ja przestawic :(:(:(
umowilysmy sie do poradni preluksacyjnej (druga wizyta), po poludniu chce sie umowic na szczepienie - mowia, ze slad po szczepieniu przeciwku gruzlicy powinien zupelnie zniknac, a Tola dalej toto ma (co wiecej zaden pecherzyk, ktorym mnie straszyli ;) , jak do tej pory sie jej nie pojawil, wiec pewnie mi jej nie zaszczepia... tylko, ze to juz 8tydzien skonczony! to chyba juz czas, nie? jak to u Was z ta gruzlica bylo? byly pecherzyki???
w piatek, 13 ide na ogledziny poporodowe... czyzby data mogla miec tutaj jakis wplyw???

Do góry