reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no w dziale "niemowlaki" i nie te mamusie, tylko ta mamusia....
....chociaz zaraz pewnie bedzie i druga.... ;)

reklama
u nas tez jest plamka tyle, ze to twarde- taki guziczek. tez tak macie?

duralex, Tola miala byc szczepiona tym z hib - teraz to mnie nastarszylas :(

Teddy ihahahah
Vertigo może tylko moja mała tak zareagowała .. była szczepiona ok 9.30 i jak zaczęła się drzeć, bo to już nie był płacz aż się zanosiła od 15 to do 18 musiałam ją trzymać na brzuchu.. jedyna wygodna dla niej pozycja .. ale i w tej pozycji krzyczała co jakiś czas.. gówniana szczepionka

Teddy, widzialam i padlam! tzn. rece mi opadly...
o020.gif

no ja juz wczoraj w nocy widzialam... i mo tez wszystko opadlo...

nikogo nie bylo, wiec sie przrazilam, ze wszystki sie powylogowywaly (trudne slowo)....

cholerka! boje sie tych szczepien! i nadal nie wiem co z tymi plamkami gruzliczymi ??? sa guziczki czy nie ??? i prosze mnie nie ignorowac, bo sie wykasuje i zaloguje gdzie indziej
a015.gif

duralex pisze:
Tylko nie wiem o co chosi z Ewcią  :-[ .. to tak na znak solidarności czy co ??

bardzo mozliwe... choc mam wrazenie calkiem nieskromne, ze rownie ja sie troche do tego przyczynilam... bo poddalam w watpliwosc ogrom pracy jaki sie ma przy dziecku, a co Ewci chyba troche doskwieralo...
.... w ogole ja taka malo delikatna jestem....

reklama
Do góry