reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
efuniu, a czy toto malenkie bylo? bo u nas takie malenkie to bylo, ale kolezanki corka ma taki wysoki na pol cm! i teraz to ja juz nic nie wiem... a Tymek byl szczepiony? czy podczas dzisiejszej wizyty Tymek tez bedzie badany? >
Teddy sie pojawila, a potem wziela i znikla
Teddy sie pojawila, a potem wziela i znikla
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Cześć,
Teddy - bo to troszkę jest jak praca domowa
Natalia nie daje mi szans jej zrobić, stęka w łóżeczku, chyba kupka jakaś i głód... ale jadła też długo.
U nas plamka po gruźlicy była pęcherzykiem, podeszła ropą, teraz jest czerwonym śladem, troszkę jak strupek, ale my jak kąpiemy Natalię to moczymy całą rączkę, pewnie bez moczenia byłoby lepiej.
Idę oglądać nową mamusię do niemowlaków
Teddy - bo to troszkę jest jak praca domowa
Natalia nie daje mi szans jej zrobić, stęka w łóżeczku, chyba kupka jakaś i głód... ale jadła też długo.
U nas plamka po gruźlicy była pęcherzykiem, podeszła ropą, teraz jest czerwonym śladem, troszkę jak strupek, ale my jak kąpiemy Natalię to moczymy całą rączkę, pewnie bez moczenia byłoby lepiej.
Idę oglądać nową mamusię do niemowlaków
Vertigo to już Niki trzecie szczepienie (1 szpitalne i dwa po wyjściu).. dwa razy była szczepiona Infanrixem tylko tym razem z HIB może to to g.. jej tak przeszkadzało.. jak będę szła do lekarza kolejny raz to zapytam o to o czym mówiła Efunia. Ze szczepionką było tak jak u Magdusi. Najpierw się zrobił pęcherzyk, który podszedł ropą i wyglądał niefajnie.. a potem zrobił się strupek a teraz ma czerwoną plamkę
To ja też idę zobaczyć mamy
To ja też idę zobaczyć mamy
reklama