reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

mnie się otwiera bez problemu :)
pęcherzyk się u nas pojawił, potem zaropiał ździebko, a następnie zrobił się czerwoną plamką i tak jest do dziś ;)
idę ubierać tyma na wyprawę do gina :laugh:

reklama
efuniu, a czy toto malenkie bylo? bo u nas takie malenkie to bylo, ale kolezanki corka ma taki wysoki na pol cm! i teraz to ja juz nic nie wiem... a Tymek byl szczepiony? czy podczas dzisiejszej wizyty Tymek tez bedzie badany? >:D

Teddy sie pojawila, a potem wziela i znikla ;)

Witam
Efunia mała waży 5650 przytuła 450 g przez 21. A co z tą zmianą szczepionki?? Kiedy ją zmienią?? Chyba nie będą jej kuli drugi raz .. qurde o co chosi?? :-[
Syla czekam na relację z rehabilitacji

duralex to chyba chodzi o to, ze nastepnym razem Niki bedzie szczepiona czym innym. a to bylo Wasze pierwsze szczepienie? jak u Was wyglada 'sprawa gruzlicy' ???

no, dzis moje dziecie pobilo chyba rekord w jedzeniu.... 50 minut.... w miedzyczasie spanie, sranie... i inne -anie.... ::)

a widzialyscie nowa mamusie w dziele "niemowlaki"... ;)

Cześć,
Teddy - bo to troszkę jest jak praca domowa;)
Natalia nie daje mi szans jej zrobić, stęka w łóżeczku, chyba kupka jakaś i głód... ale jadła też długo.

U nas plamka po gruźlicy była pęcherzykiem, podeszła ropą, teraz jest czerwonym śladem, troszkę jak strupek, ale my jak kąpiemy Natalię to moczymy całą rączkę, pewnie bez moczenia byłoby lepiej.
Idę oglądać nową mamusię do niemowlaków :)

u nas po szczepieniu ramionko paskudzilo sie dlugo... strupek to chyba mu dopiero przed swietami zszedl...

po takim w nozne nie bylo nawet sladu, tylko przez dobe to miejsce bylo odrobinke twarde...

Vertigo to już Niki trzecie szczepienie (1 szpitalne i dwa po wyjściu).. dwa razy była szczepiona Infanrixem tylko tym razem z HIB może to to g.. jej tak przeszkadzało.. jak będę szła do lekarza kolejny raz to zapytam o to o czym mówiła Efunia. Ze szczepionką było tak jak u Magdusi. Najpierw się zrobił pęcherzyk, który podszedł ropą i wyglądał niefajnie.. a potem zrobił się strupek a teraz ma czerwoną plamkę
To ja też idę zobaczyć mamy

reklama
Do góry