reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Małgosiu, czy ja to moge mezowi zacytowac? podwojnie sie ucieszy. a tak powaznie to dziekuje, b. mi milo... az sie zarozowilam
s070.gif

reklama
Malgosiu calkiem nawet ok, jest 10 rano i juz 2 razy do domu dzownilam ::) jestem bardzo ciekwa ile jeszcze razy bede dzownic. Dzisaj jest dobrze bo Olivka jest z M, jutro bedzie gorzej jak zostanie z niania, wsumei to moja koleznaka ale daje bede sie starsznie martwic.

o rany niezle.....moj robi 1 dziennie kupke za to sika na potege wiec u nas idzie okolo 5 pieluch dziennie......

Witam ponownie :D...
No i g.. z rehabilitacji.. Niki dzisiaj pierwszy raz w swoim życiu odwaliła cyrk.. Miała rano szczepienie... i takiego wrzasku jak dzisiaj popołudniu to u niej nie słyszałam.. a mówią, że po szczepionkach skojarzonych nie ma żadnej reakcji... g.ó.w.n.o prawda :-[ (mąż stwierdził, że chciała się wykręcić od rehabilitacji hihihihi)
Małgosia, że Ciebie olałam.. to jeszcze przeżyję.. (najwyżej się wylogujesz ;D) ale że Jaśkowi nie złożyłam życzeń tego sobie nie daruję ... JASIU ŻYJ STO LAT :) (a jeszcze o tym nie wspominałam, jakbym urodziła chłopca to też miał być Jaś)
Martulka czytaj czytaj.. tylko my raczej Rodzina Soprano a nie Klan ;D

Hej kobietki i bobaski! :D
W nocy życie kwitło a teraz pustki... ???
Rozumiem-"pora kąpania"................ albo M jak miłość... ;) ................

cześć Luszka,
ja jestem ale się nie odzywam bo jakaś zdołowana jestem, cholercia. U nas kąpiel była już o 19 (zresztą jak zwykle co drugi dzień)

Anja26, powiem krótko: współczuję Ci. Ale niektórym powroty nie przeszkadzają wręcz przeciwnie. Ja miałam tak z Oskarem, że już chciałam wracać bo szajby dostawałam. Teraz w ten dzień przykuję się łańcuchami do kaloryfera!

jutro rano na rehabilitację więc dzisiaj już koniecznie wcześniej spać.

Martulka, witamy! :laugh:

Małgoś to Ci się zakupy udały, fajowe te ciuszki.

Anja, słodki pokoik. Widzę że niunia śpi we własnym M1?!

Duralex, nie przejmuj się, ja Ci jutro opowiem jak wygląda ta rehabilitacja ;) Biedne maleństwo :(

Syla, Anja Ja czuję że u mnie też będzie ciężko z powrotem do pracy... Też sie chyba gdzieś przykuję

Martulka witaj w gronie październikówek :)

Też chyba pójdę zaraz spać - trzeba odespać wczorajsze pogaduchy ;)
Na razie

reklama
Dziekuej za komplementy co do pokoiku, Olivka bardzo dobie chwali, tylko lubi spac w lozeczku.

A co do pracy to jakos nawet soei radze, wgralam sobie jej wszystkie zdjecia do laptopa takze mam cos kolo 1000 zdjec to jak tesknie to ogladam :)

Do góry