reklama
A
Anja26
Gość
Malgosiu calkiem nawet ok, jest 10 rano i juz 2 razy do domu dzownilam : jestem bardzo ciekwa ile jeszcze razy bede dzownic. Dzisaj jest dobrze bo Olivka jest z M, jutro bedzie gorzej jak zostanie z niania, wsumei to moja koleznaka ale daje bede sie starsznie martwic.
Witam ponownie ...
No i g.. z rehabilitacji.. Niki dzisiaj pierwszy raz w swoim życiu odwaliła cyrk.. Miała rano szczepienie... i takiego wrzasku jak dzisiaj popołudniu to u niej nie słyszałam.. a mówią, że po szczepionkach skojarzonych nie ma żadnej reakcji... g.ó.w.n.o prawda :-[ (mąż stwierdził, że chciała się wykręcić od rehabilitacji hihihihi)
Małgosia, że Ciebie olałam.. to jeszcze przeżyję.. (najwyżej się wylogujesz ;D) ale że Jaśkowi nie złożyłam życzeń tego sobie nie daruję ... JASIU ŻYJ STO LAT (a jeszcze o tym nie wspominałam, jakbym urodziła chłopca to też miał być Jaś)
Martulka czytaj czytaj.. tylko my raczej Rodzina Soprano a nie Klan ;D
No i g.. z rehabilitacji.. Niki dzisiaj pierwszy raz w swoim życiu odwaliła cyrk.. Miała rano szczepienie... i takiego wrzasku jak dzisiaj popołudniu to u niej nie słyszałam.. a mówią, że po szczepionkach skojarzonych nie ma żadnej reakcji... g.ó.w.n.o prawda :-[ (mąż stwierdził, że chciała się wykręcić od rehabilitacji hihihihi)
Małgosia, że Ciebie olałam.. to jeszcze przeżyję.. (najwyżej się wylogujesz ;D) ale że Jaśkowi nie złożyłam życzeń tego sobie nie daruję ... JASIU ŻYJ STO LAT (a jeszcze o tym nie wspominałam, jakbym urodziła chłopca to też miał być Jaś)
Martulka czytaj czytaj.. tylko my raczej Rodzina Soprano a nie Klan ;D
*syla*
kobieta pracująca...
cześć Luszka,
ja jestem ale się nie odzywam bo jakaś zdołowana jestem, cholercia. U nas kąpiel była już o 19 (zresztą jak zwykle co drugi dzień)
Anja26, powiem krótko: współczuję Ci. Ale niektórym powroty nie przeszkadzają wręcz przeciwnie. Ja miałam tak z Oskarem, że już chciałam wracać bo szajby dostawałam. Teraz w ten dzień przykuję się łańcuchami do kaloryfera!
jutro rano na rehabilitację więc dzisiaj już koniecznie wcześniej spać.
ja jestem ale się nie odzywam bo jakaś zdołowana jestem, cholercia. U nas kąpiel była już o 19 (zresztą jak zwykle co drugi dzień)
Anja26, powiem krótko: współczuję Ci. Ale niektórym powroty nie przeszkadzają wręcz przeciwnie. Ja miałam tak z Oskarem, że już chciałam wracać bo szajby dostawałam. Teraz w ten dzień przykuję się łańcuchami do kaloryfera!
jutro rano na rehabilitację więc dzisiaj już koniecznie wcześniej spać.
*syla*
kobieta pracująca...
Martulka, witamy! :laugh:
Małgoś to Ci się zakupy udały, fajowe te ciuszki.
Anja, słodki pokoik. Widzę że niunia śpi we własnym M1?!
Duralex, nie przejmuj się, ja Ci jutro opowiem jak wygląda ta rehabilitacja Biedne maleństwo
Małgoś to Ci się zakupy udały, fajowe te ciuszki.
Anja, słodki pokoik. Widzę że niunia śpi we własnym M1?!
Duralex, nie przejmuj się, ja Ci jutro opowiem jak wygląda ta rehabilitacja Biedne maleństwo
malgosia_76
Fanka BB :)
Babeczki,
Ja tez mówię dobranoc!
Skonana dziś jestem.
Pa, pa
Ja tez mówię dobranoc!
Skonana dziś jestem.
Pa, pa
reklama
A
Anja26
Gość
Dziekuej za komplementy co do pokoiku, Olivka bardzo dobie chwali, tylko lubi spac w lozeczku.
A co do pracy to jakos nawet soei radze, wgralam sobie jej wszystkie zdjecia do laptopa takze mam cos kolo 1000 zdjec to jak tesknie to ogladam
A co do pracy to jakos nawet soei radze, wgralam sobie jej wszystkie zdjecia do laptopa takze mam cos kolo 1000 zdjec to jak tesknie to ogladam