reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Ja tak sie zastanawiam jak sie bedzie miało to moje nocne życie jak bede wracać do pracy i przyjdzie mi wstawać o 5 rano...........
Póki co moge pospać do poludnia ;D

reklama
Ja też jestem :)
Ina - ja nie miałam okresu, nie stosuję antykoncepcji i czuję się z tym świetnie :)

Jolik - no coś Ty, nie żartuj, nikt Cię nie osądza ani nikogo nie osądza, jeden wraca do pracy bo musi, drugi bo chce, trzeci nie wraca, bo nie ma pracy, czwarty bo ma taki kaprys - każdy ma swoje rację lub potrzeby. I każdy robi słusznie :)
Napisz lepiej jak spotkanie.. ciekawa jestem jak takie spotkanie wygląda ;) I jakie te panie przychodzą.

Teddy nikt nic nie nadrabia  ;)  Ale poważnie to chyba czas już pójść spać!  Rano będziemy płakały :(

Moja córeczka na razie leży w swoim łózeczku, słucha bicia serduszka  i ma czkawkę... jak ją znam to jeszcze będzie jadła, bo sama nie odpadła od cycka, a usypia dopiero jak odpadnie, więc nie mam co iśc spać... tak będe chodziła w jedną i drugą :)

Teddy - ;D

Syla Jakieś dwa tygodnie temu miałam takie plamienie okresopodobne przez chyba 4 dni. Nawet dobrze nie pamietam bo odzwyczaiłam sie od notowania takich "faktów" a wczoraj zaczeło sie znów. Czyli reasumują: Nowy rok - nowy okres....
A tak poważnie to musze sie chyba wybrać do gina bo taki okres co 2 tygodnie to zaliczyłam ostatni raz chyba jako nastolatka...

...sie porobiło............. matki dzieciom i takie siedzenie po nocach............ ;D

ale ja sie boje odejsć od kompa
a nóż widelec znów coś ktoś napisze i przegapię.......... ;D

reklama
Do góry