reklama
Teddy
Październikowa mać
no wlasnie Doxa mnie opuscil...
moze tez powinnam usunac profil wtedy, kiedy mnie Lindsay butelkami straszyla, a duralex nie takie pozycje wymyslala... :
wiadomo, to jest forum, nie znamy sie dobrze i tzreba miec troche dystansu do tego co inni pisza - przynajmniej tak mi sie dotad wydawalo... bo teraz to ja czuje taki maly niesmak i bede sie zastanawiala pol godziny nad kazdym slowem... no nie za bardzo mam na to ochote...
moze tez powinnam usunac profil wtedy, kiedy mnie Lindsay butelkami straszyla, a duralex nie takie pozycje wymyslala... :
wiadomo, to jest forum, nie znamy sie dobrze i tzreba miec troche dystansu do tego co inni pisza - przynajmniej tak mi sie dotad wydawalo... bo teraz to ja czuje taki maly niesmak i bede sie zastanawiala pol godziny nad kazdym slowem... no nie za bardzo mam na to ochote...
*syla*
kobieta pracująca...
Luszka, No to ciąża Ci posłużyła, odmłodziła Cię. Luszka, to nic innego Ci nie zostało tylko siedzieć do rana ;D
Teddy, o 24 kąpiesz Prezesa? Tak sobie zażyczył? Moja to już jak kominiarz 2 dni nie kąpana. Ale ciągle przesypia kąpiel. Nie wiem co jej odbiło że jak zaśnie ok 17-18 to śpi i śpi... ale może za to urośnie.
Mam nadzieję że jutro będzie wszystko ok. Buziaki dziewczyny.
dziewczęta spadam bo już jestem padnięta.
Teddy, o 24 kąpiesz Prezesa? Tak sobie zażyczył? Moja to już jak kominiarz 2 dni nie kąpana. Ale ciągle przesypia kąpiel. Nie wiem co jej odbiło że jak zaśnie ok 17-18 to śpi i śpi... ale może za to urośnie.
Mam nadzieję że jutro będzie wszystko ok. Buziaki dziewczyny.
dziewczęta spadam bo już jestem padnięta.
luszka
październik'05, lipiec'07
Teddy no co Ty??
Przecież po to jest to forum by każdy pisał to co ma do powiedzenia/napisania.
A z tym usuwaniem profilu to mam nadzieje że to żart. Bez Ciebie to forum juz by nie bylo to samo.
Tak samo zreszta by było w przypadku każdej z Was kobietki.
Syla a pewnie!! ;D
Ja juz wole mieć te 30 na karku i regularnie co miesiac.... ;D
Idę spać bo mąż zaraz mi zacznie rozwodem grozić
Przecież po to jest to forum by każdy pisał to co ma do powiedzenia/napisania.
A z tym usuwaniem profilu to mam nadzieje że to żart. Bez Ciebie to forum juz by nie bylo to samo.
Tak samo zreszta by było w przypadku każdej z Was kobietki.
Syla a pewnie!! ;D
Ja juz wole mieć te 30 na karku i regularnie co miesiac.... ;D
Idę spać bo mąż zaraz mi zacznie rozwodem grozić
Teddy
Październikowa mać
*syla* pisze:Teddy, pliiiis. Lepiej powiedz czy Prezes nie dopytywał się o Igę
wiesz, od tamtej pory zdarza mu wkladac reke w pieluche i krzyczec "ejo"... ale ja bym tych faktow nie kojarzyla...
reklama