reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
no wlasnie Doxa mnie opuscil...

moze tez powinnam usunac profil wtedy, kiedy mnie Lindsay butelkami straszyla, a duralex nie takie pozycje wymyslala...  ::)

wiadomo, to jest forum, nie znamy sie dobrze i tzreba miec troche dystansu do tego co inni pisza - przynajmniej tak mi sie dotad wydawalo... bo teraz to ja czuje taki maly niesmak i bede sie zastanawiala pol godziny nad kazdym slowem... no nie za bardzo mam na to ochote...

Doxa tylko że jak teraz sie położę spać to wstane jutro koło południa i wtedy bedę miała dopiero do czytania......... ;D
wolę na bieżąco ;)

Luszka, No to ciąża Ci posłużyła, odmłodziła Cię. Luszka, to nic innego Ci nie zostało tylko siedzieć do rana ;D ;)

Teddy, o 24 kąpiesz Prezesa? Tak sobie zażyczył? ;) Moja to już jak kominiarz 2 dni nie kąpana. Ale ciągle przesypia kąpiel. Nie wiem co jej odbiło że jak zaśnie ok 17-18 to śpi i śpi... ale może za to urośnie.

Mam nadzieję że jutro będzie wszystko ok. Buziaki dziewczyny.
dziewczęta spadam bo już jestem padnięta.

Teddy no co Ty??
Przecież po to jest to forum by każdy pisał to co ma do powiedzenia/napisania.
A z tym usuwaniem profilu to mam nadzieje że to żart. Bez Ciebie to forum juz by nie bylo to samo.
Tak samo zreszta by było w przypadku każdej z Was kobietki.

Syla a pewnie!! ;D
Ja juz wole mieć te 30 na karku i regularnie co miesiac.... ;D

Idę spać bo mąż zaraz mi zacznie rozwodem grozić

reklama
Do góry