reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

dobra babeczki spadam do wyrka...
mój małżon śpi i tęskni, czuję to.  ;D biedak po tym pobycie w szpitalu stał się prawdziwym weteranem wojennym  ;D wyrostek mu wycięli za to nabawił się zapalenia żyły... za to chyba będzie miał jeszcze tydzien zwolnienia i zamiast jechać na białoruś (tfu, na psa urok) zostanie z nami w domku...

reklama
No tak czas najwyższy iść spać!

Dobranoc laseczki, kolorowych snów:
moon.gif

Ina ja karmie i juz dostałam i to juz drugi raz - psia krwia !! więc Ci nie powiem co i jak. W każdym razie czekamy z niecierpliwoscią na wynik :)

Dziewczyny jak tu isć spać kiedy takie rzeczy sie dzieją

Przed chwilą gadu-gaduliłam z moja kompelą z lat dziecinnych która też jest październikowa mamą o problemach z usypianiem dziecka(jej) bo moja Hrabini własnie efektownie sie przeciaga przez sen.

Własnie zauwazyłam że Ewcia też ma status goscia Co jest?? ??? Nic nie kumam :-[ Chyba pora na mnie

Chociaz widze Syla ze jesteś jeszcze na gg wiec chyba nie śpisz ;D

To Dobranoc Wszystkim
mąż na mnie krzyczy (jak ogladał film to mu nie przeszkadzało ::))
a poza tym nikt nie zwrócił uwagi na moje wypociny :(
w zwiazku z czym idę spac............
Pa!

reklama
a Wy co, nadrabiacie za te, co sie wypisaly z towarzystwa wzajemnej adoracji???
... a najgorsze, ze to przeze mnie... chyba nie mam dobrego podejscia do stekajacych...  :-[

tylko poszlam dziecie wykapac, a tu juz 3 strony odchodzenia.... no ladnie...

Do góry