reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dobra babeczki spadam do wyrka...
mój małżon śpi i tęskni, czuję to.  ;D biedak po tym pobycie w szpitalu stał się prawdziwym weteranem wojennym  ;D wyrostek mu wycięli za to nabawił się zapalenia żyły... za to chyba będzie miał jeszcze tydzien zwolnienia i zamiast jechać na białoruś (tfu, na psa urok) zostanie z nami w domku...

reklama
No tak czas najwyższy iść spać!

Dobranoc laseczki, kolorowych snów:
moon.gif

Ina ja karmie i juz dostałam i to juz drugi raz - psia krwia !! więc Ci nie powiem co i jak. W każdym razie czekamy z niecierpliwoscią na wynik :)

Dziewczyny jak tu isć spać kiedy takie rzeczy sie dzieją

Przed chwilą gadu-gaduliłam z moja kompelą z lat dziecinnych która też jest październikowa mamą o problemach z usypianiem dziecka(jej) bo moja Hrabini własnie efektownie sie przeciaga przez sen.

Własnie zauwazyłam że Ewcia też ma status goscia Co jest?? ??? Nic nie kumam :-[ Chyba pora na mnie

Chociaz widze Syla ze jesteś jeszcze na gg wiec chyba nie śpisz ;D

To Dobranoc Wszystkim
mąż na mnie krzyczy (jak ogladał film to mu nie przeszkadzało ::))
a poza tym nikt nie zwrócił uwagi na moje wypociny :(
w zwiazku z czym idę spac............
Pa!

reklama
a Wy co, nadrabiacie za te, co sie wypisaly z towarzystwa wzajemnej adoracji???
... a najgorsze, ze to przeze mnie... chyba nie mam dobrego podejscia do stekajacych...  :-[

tylko poszlam dziecie wykapac, a tu juz 3 strony odchodzenia.... no ladnie...

Do góry